ZEREX OPTICHOL BALANCE 60cps

Produkt ZEREX OPTICHOL BALANCE 60cps z kategórie prostata a potencia od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 15,2 €. Celý popis 15,2 € Overiť dostupnosť

Popis

Doplnok stravy Optichol Balance v sebe spája niekoľko látok z prírodných zdrojov, ktoré podporujú metabolizmus tukov a pomáhajú udržať prirodzenú hladinu cholesterolu v krvi.

Zloženie:
Červenú fermentovanú ryžu - s 3% extraktom monakolínu K na podporu znižovania hladiny LDL cholesterolu - nízkodenzitného lipoproteínu. Práve jeho vysoké hodnoty totiž často spôsobujú upchávanie ciev a tepien.

Škoricovník cejlónsky - okrem toho, že prispieva k metabolizmu cukrov, sa táto voňavá korenina podieľa na znižovaniu LDL cholesterolu.

Cholín - inak nazývaný aj vitamín B8. Ten taktiež napomáha redukovať cholesterol a navyše podporuje aj funkciu pečene.

Zerex Optichol Balance je vyrobený z výhradne rastlinných zdrojov (plant-based), čo znamená, že je vhodný aj pre vegetariánov a vegánov.

Dávkovanie:

1 kapsula denne. Zapite dostatočným množstvom tekutiny.

Skladovanie:

Skladujte pri izbovej teplote na suchom a tmavom mieste. Skladujte mimo dosahu detí.

Upozornenie:

Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Dbajte na zdravý životný štýl. Nevhodné pri súčasnej liečbe hypolipidemikami. U osôb trpiacich ochorením obličiek, pečene a svalovými poruchami odporúčame užívanie prípravku konzultovať s lekárom.

Ean: 2413032 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek