YARILO PROGAMETIQ 30KS

Zľava Novinka
Produkt YARILO PROGAMETIQ 30KS z kategórie lieky pre ženy od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 51,17 €. Celý popis 51,17 € 52,84 € Overiť dostupnosť

Popis

Aktívne látky:

  • folát je na rozdiel od syntetickej kyseliny listovej okamžite účinný a nemusí sa metabolizovať pomocou enzýmu MTHFR. Kyselina listová taktiež patrí do skupiny folátov, avšak telo ju pre plné využitie musí metabolizovať. Viac ako polovica populácie má však mutáciu enzýmu MTHFR, kvôli čomu nedôjde k pretvorenie kyseliny listovej na aktívnu folát v obvyklom množstve. Nízka hladina folátu u tehotných žien je rizikovým faktorom pre vznik chýb neurálnej trubice u vyvíjajúceho sa plodu. Priaznivý účinok sa dosiahne pri doplnkovom dennom príjme folátov 400 mikrogramov v čase najmenej od jedného mesiaca pred počatím a do troch mesiacov po počatí.
  • Zinok prispieva k normálnej plodnosti a reprodukciu a podporuje udržanie normálnej hladiny testosterónu.
  • Selén prispieva k normálnej činnosti štítnej žľaze a spolu s vitamínmi C a E prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom. Vitamín D3 a horčík sa podieľa na procese delenia buniek. Folát, vitamín B6 a vitamín B12 prispievajú k normálnemu metabolizmu homocysteínu.
  • Chróm prispieva k udržaniu normálnej hladiny glukózy v krvi. Škorica má úlohu v udržanie normálnej hladiny glykémie (hladiny glukózy v krvi).
Ean: 2412978 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek