WELEDA jemné čistiace pleťové mlieko 100ml

Zľava Novinka
Produkt WELEDA jemné čistiace pleťové mlieko 100ml z kategórie čistenie a odličovanie od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 12,58 €. Celý popis 12,58 € 13,47 € Overiť dostupnosť

Popis

Prvý krok v starostlivosti o pleť. Žiadna zbytočná chémia, len čistá príroda.

Hĺbkovo čistí pokožku bez toho, aby narušilo jej prirodzenú ochrannú bariéru. Obzvlášť vhodné na normálnu a suchú pleť.

Každá starostlivosť o pleť začína jej dokonalým odlíčením a vyčistením. Čistiace pleťové mlieko od Weledy pokožku vyčistí do hĺbky bez toho, aby ju nepríjemne vysušilo. Jedinečná kombinácia hamamelu virgínskeho a rastlinných a esenciálnych olejov navyše dodá pleti potrebné živiny a nežne ju prevonia. Následne odporúčame tonizovať pleť Čistiacim tonikom, a potom naniesť vhodný hydratačný krém. Vyberať môžete z celého radu druhov a použitých rastlín - kosatca, ruže, granátového jablka, mandle alebo pupalky.

Výhody

Hĺbkovo vyčistí pleť bez toho, aby ju vysušilo a narušilo jej prirodzenú ochrannú bariéru. Vhodné pre vegánov.

Ako sa používa WELEDA Čistiace pleťové mlieko

Ráno a večer naneste mlieko pomocou vatového tampónu alebo špičkami prstov na pleť a krúživými pohybmi ho jemne vmasírujte. Potom tvár opláchnite vlažnou vodou, alebo ju utrite navlhčeným bavlneným uterákom. Mlieko nenanášajte okolo očí - k odlíčeniu riasenky radšej použite šetrný mandľový pleťový olej.

Ean: 2209705 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek