WELEDA Brezový olej na celulitídu 100ml

Zľava Novinka
Produkt WELEDA Brezový olej na celulitídu 100ml z kategórie proti celulitíde od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 18,21 €. Celý popis 18,21 € 18,94 € Overiť dostupnosť

Popis

Prírodná starostlivosť o pokožku, ktorú trápi celulitída.

Povzbudzujúci masážny olej na problematické partie ako sú stehná a zadok. Je osviežujúci, účinný a nenájdete v ňom nič viac než to najlepšie z rastlín.

Celulitída patrí ku každodennému životu a nie je na nej nič neprirodzeného. To ale neznamená, že ju radi rozmaznávame. Brezový olej na celulitídu vsádza na vzácne rastlinné zložky, ktoré si s pomarančovou kožou dokážu krásne poradiť. Extrakty z organicky pestovaného mladého brezového lístia, rozmarínu a listnatca tŕnitého stimulujú metabolizmus pokožky, oleje z pšeničných klíčkov a jojoby sú zas bohaté na dôležité vitamíny a dokážu zadržať vlhkosť tam, kde je potrebné. Vôňu tejto receptúre dodáva povzbudzujúci olej z grapefruitu a cyprusu.

Výhody

Všetky ingrediencie, ktoré v Brezovom oleji na celulitídu nájdete, v ňom majú svoj účel. A spolu dohromady fungujú skvele! Vhodný pre vegánov.

Extrakt z listov brezy bielokôrej

Brezové listy obsahujú flavonoidy a triesloviny, ktoré aktivujú metabolizmus pokožky a tekutín organizmu. Extrakt ich listov je ideálny pre masážne oleje, rovnako ako pre produkty, ktoré zjemňujú pokožku a podporujú posilnenie spojivového tkaniva.

Ako sa používa WELEDA Brezový olej na celulitídu

Počas prvých štyroch týždňov odporúčame používať dvakrát denne. Po tejto intenzívnej kúre znížte frekvenciu na raz denne tak, aby došlo k zachovaniu želaného účinku. Olej vmasírujte krúživými pohybmi do oblasti stehien, bokov a zadku. Pre ešte väčší efekt podporte krvný obeh vmasírovaním Brezového sprchového peelingu do pokožky buď rukami, alebo kefou, ideálne pod striedajúcim sa prúdom teplej a studenej vody.

Ean: 2209661 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek