WELEDA 2v1 Sprchový krém a šampón Veselá limetka 150ml

Zľava Novinka
Produkt WELEDA 2v1 Sprchový krém a šampón Veselá limetka 150ml z kategórie detská vlasová kozmetika od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 5,93 €. Celý popis 5,93 € 6,18 € Overiť dostupnosť

Popis

Jemná sprchová emulzia ideálna na umývanie tela od hlavy po päty s osviežujúcou vôňou čerstvej limetky. Nevysušuje pokožku a je šetrná k očiam.

Nežná receptúra obsahujúca iba rastlinné ingrediencie je vhodná predovšetkým pre tých najmenších. Citlivá ako k pokožke, tak aj k detským očiam.

Krémová umývacia emulzia prináša vďaka svojej jemnej pene a hravej vôni do kúpeľa novú zábavu. Jej receptúra je plná prírodných surovín na čele s BIO sezamovým olejom, ktorý vyživuje pokožku a zachováva ju hydratovanú.

Výhody

Receptúra je vytvorená priamo na mieru potrebám detskej pokožky. Prípravok je šetrný nielen k nej, ale aj k očiam. Prírodné esenciálne oleje z limetky a citrónu dodávajú emulzii osviežujúcu vôňu, ktorá do kúpeľne prinesie pozitívnu náladu.

Sezamový olej

Sezamový olej je dokonalý masážny olej, používa sa pre starostlivosť o vetchou, suchú a zrelú pleť, ďalej je tiež používaný vo vlasových kondicionérov. Má významné antioxidačné účinky, schopnosť starať o pokožku a je ideálnym nosičom účinných látok. Sezamový olej má vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín, ako sú kyseliny olejová a linolénovej, rovnako ako fytosterolov a vitamínu E (gama-tokoferol).

Limetovej olej

Limetovej olej sa získava z kôry nezrelých plodov limety. Prírodný olej má čerstvú sviežu vôňu a používa sa spoločne s ďalšími prírodnými éterickými olejmi k dodaniu vône.

Ako sa používa WELEDA 2v1 Sprchový krém a šampón Veselá limetka

Krémovú emulziu môžete použiť pri sprchovaní aj ako prípravok do kúpeľa. Počas sprchovania stačí naniesť pár kvapiek do vlasov, jemne vmasírovať, a potom opláchnuť vodou. V prípade kúpeľa pridajte niekoľko kvapiek do horúcej vody, a potom si už len užívajte príjemne voňavý kúpeľ.

Ean: 2400430 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek