WELEDA 2v1 Sprchový krém a šampón Čarovná mäta 150ml

Zľava Novinka
Produkt WELEDA 2v1 Sprchový krém a šampón Čarovná mäta 150ml z kategórie prírodná vlasová kozmetika od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 5,93 €. Celý popis 5,93 € 6,19 € Overiť dostupnosť

Popis

Krémová umývacia emulzia je ideálna na umývanie tela od hlavy až po päty s osviežujúcou vôňou mäty.

Jemná umývacia emulzia s hrejivou vôňou pomaranča špeciálne vyvinutá nielen pre deti. Vďaka receptúre skladajúcej sa iba z prírodných surovín je vhodná najmä na detskú pokožku. Nevysušuje a je šetrná k očiam.

Receptúru sme prispôsobili priamo na mieru potrebám detskej pokožky. Vďaka šetrnému zloženiu prípravok nedráždi ani nepáli v očiach. Prírodné esenciálne oleje z mäty klasnatej a levandule dodávajú emulzii príjemnú vôňu, ktorá povzbudzuje myseľ a zlepšuje náladu.

Výhody

Receptúra obsahujúca iba prírodné suroviny určené na pokožku tých najmenších.

Sezamový olej

Sezamový olej je dokonalý masážny olej, používa sa pre starostlivosť o vetchou, suchú a zrelú pleť, ďalej je tiež používaný vo vlasových kondicionérov. Má významné antioxidačné účinky, schopnosť starať o pokožku a je ideálnym nosičom účinných látok. Sezamový olej má vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín, ako sú kyseliny olejová a linolénovej, rovnako ako fytosterolov a vitamínu E (gama-tokoferol).

Extrakt vanilky pravej

Extrakt zo získava z vanilkového struku. Spoločne s ďalšími éterickými olejmi sa používa na aromatizáciu.

Ako sa používa WELEDA 2v1 Sprchový krém a šampón Čarovná mäta

Prípravok sa môže použiť pri sprchovaní alebo kúpeli. Pri sprchovaní naneste pár kvapiek na pokožku aj do vlasov, jemne vmasírujte a potom opláchnite vodou. V prípade kúpeľa pridajte pár kvapiek do vody vo vani a užite si príjemne voňavý kúpeľ.

Ean: 2406064 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek