Walmark Varixinal 60 tabliet

Produkt Walmark Varixinal 60 tabliet z kategórie liečba kŕčových žíl od výrobca Ostatní nájdete na LiekarenIna.sk za 13,21 €. Celý popis 13,21 € Overiť dostupnosť

Popis

Máte sedavé zamestnanie alebo dlhú dobu stojíte? Tak to určite budete poznať ten pocit mravčenia, ťažkých alebo dokonca opuchnutých nôh. Tieto prejavy sú prvými príznakmi problémov s cirkuláciou krvi v končatinách. Práve tieto ťažkosti dolných končatín patria medzi najčastejšie civilizačné neduhy v populácii. Dokonca už vo veku 30 rokov postihujú 20% žien a 3% mužov, pričom s vekom výskyt stúpa.

Pomáha k udržaniu zdravých žíl a správne elasticite, pomáha revitalizovať unavené nohy, napomáha zmenšiť opuchy a zmierniť pocity ťažkosti nôh, podporuje správny obeh krvi v žilách.

Vlastnosti:

  • Pagaštan konský pomáha znižovať pocit ťažkých a unavených nôh, prináša úľavu a pomáha udržovať pružnosť ciev a cievnych stien
  • Pagaštan konský, gotu kola, čučoriedky a listnatec bodlinatý priaznivo ovplyvňujú žilový systém
  • Pagaštan konský a čučoriedky sú známe ako účinný antioxidant a pomáhajú udržovať elastickosť žíl
  • Vitamín C prispieva k normálnej tvorbe kolagénu pre správnu funkciu krvných stien

Použitie a dávkovanie:

Prípravok sa odporúča užívať v množstvo 1 tableta denne. Tableta sa užíva nezávisle na jedle a zapije sa dostatočným množstvom tekutiny.

Upozornenie:

Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávku sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy. Skladujte mimo dosahu detí, v suchu a tme, pri teplote do 25 °C.

Vlastnosti produktu

EAN kód::8596024014281
Značka::Walmark
Ean: 8596024014281 Predajce: Lieky
61310
Produktov
2369
Kategórií
3413
Značiek