WALMARK Marťankovia PROimun 150 ml

Produkt WALMARK Marťankovia PROimun 150 ml z kategórie vitamíny pre deti od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 8,59 €. Celý popis 8,59 € Overiť dostupnosť

Popis

Výživový doplnok pre deti od 1 roka. Je určený na podporu imunitného systému pred a počas rizikových období – napríklad pred začiatkom školského roka, či v chrípkových obdobiach. Má formu sirupu s príchuťou lesného ovocia, vďaka čomu deti nebudú mať s užívaním žiadny problém.

Marťankovia PROimun na podporu imunity

Imunita je dôležitá nielen pre dospelých ale aj pre deti. Detský organizmus je náchylnejší na vonkajšie vplyvy, virózy a bakteriálne infekcie. Hlavnou úlohou imunity je zvýšiť odolnosť tela voči týmto vplyvom – ochraňovať ho a spustiť obranné mechanizmy, pokiaľ dôjde k stretu s baktériou či vírusom.

Čo obsahuje doplnok Marťankovia?

  • Výťažky z bazy čiernej, ktorá podporuje zdravie dýchacieho ústrojenstva a funkciu imunitného systému.
  • Výťažky zo šípok – pôsobia antioxidačne, prispievajú k zdravej obranyschopnosti.
  • Vitamín C, ktorý podporuje imunitu a pôsobí ako antioxidant.
  • Doplnok je obohatený o betaglukány, prirodzené stimulanty imunitného systému.

Vitamín C a imunita

Pokiaľ chcete posilniť imunitu dieťaťa, môžete tak spraviť aj dávkovaním dostatočného množstva vitamínu C. Vitamín C je jeden z najdôležitejších vitamínov. Podieľa sa na veľkom množstve biochemických procesov, pričom jednou z jeho úloh je aj to, že podporuje budovanie a správnu funkciu imunity.

Čo sú to betaglukány?

Betaglukány sú polysacharidy, ktoré sa prirodzene vyskytujú v bunkových stenách húb, baktérií, kvasiniek, rias a rastlín. Obľúbené sú predovšetkým preto, že pôsobia ako stimulátory imunitného systému – pomáhajú optimalizovať obranyschopnosť organizmu.

Vďaka kombinácii výťažkov z bazy a šípky obohatenej o vitamín C a betaglukány vám doplnok Marťankovia PROimun pomôže naštartovať obranyschopnosť dieťaťa. Vďaka nemu môže zostať zdravé,aj počas chladnejších období, kedy je telo náchylnejšie na prechladnutie či infekcie.

Marťankovia pre najmenších

  • Doplnok stravy je vhodný pre detičky od 1 roka.
  • Neobsahuje farbivá ani konzervačné látky.
  • Má príjemnú príchuť lesného ovocia.

Detičky od 1 do 3 rokov užívajú 5ml (jednu čajovú lyžičku) 2-krát denne. Deti od 3 rokov užívajú čajovú lyžičku 3-krát denne. Môžete ho použiť aj na osladenie teplého čaju (do 80 °C). Doplnok je vhodný aj na dlhodobé užívanie.

Upozornenie:
  • Pred použitím dôkladne pretrepte. Po otvorení sa odporúča prípravok spotrebovať najneskôr do 2 mesiacov.
  • Prípravok môže byť užívaný deťmi od 1 roku, mládežou a dospelými. Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte ustanovenú dennú dávku. Uskladňujte mimo dosahu detí, v suchu a tme, pri teplote od +10 °C do +25 °C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.

Balenie obsahuje sirup s obsahom 150ml. Pre deti od 3 rokov je dostupný doplnok Marťankovia PROimun cmúľacie tablety.

Ean: 2400941 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek