VitaHarmony Moringa 700 mg 90 kapsúl

Produkt VitaHarmony Moringa 700 mg 90 kapsúl z kategórie doplnky stravy od výrobca Vitaharmony nájdete na LiekarenIna.sk za 9,82 €. Celý popis 9,82 € Overiť dostupnosť

Popis

Moringa oleifera, známa ako "strom života", je tropická rastlina, ktorá je oceňovaná pre svoj bohatý obsah vitamínov, minerálov a antioxidantov. Obsahuje aj bielkoviny a vlákninu. Listy moringy sú obzvlášť bohaté na vitamín A, vitamín C, vápnik a železo. Práve pre svoju vysokú nutričnú hodnotu sa radí medzi superpotraviny.

Táto rastlina je používaná v tradičnej medicíne v rôznych kultúrach po celom svete. Jej účinky na ľudské zdravie sú rôznorodé a mnohostranné. Moringa prispieva k udržaniu normálnej hladiny glukózy v krvi, a preto sa odporúča diabetikom. Priaznivo pôsobí na kvalitu vlasov, ktorým navracia vitalitu.

Užívanie prípravku je vhodné predovšetkým pre seniorov a dospievajúce deti. Užívanie moringy olejodarnej sa odporúča aj osobám so zhoršenou imunitou, vystaveným fyzickej námahe alebo osobám zle odolávajúcim stresu. Doplnok stravy je však vhodný aj pre aktívne a športujúce osoby.

 

Užívanie

2 kapsule denne. Kapsulu prehltnite a zapite dostatočným množstvom tekutiny.

Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na spodnej strane obalu. Chráňte pred priamym slnkom. Začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené deťom do 3 rokov. Nevhodný pre tehotné a dojčiace ženy. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Po otvorení balenia spotrebujte, podľa odporúčaného dávkovania, čo najskôr. 

 

 Obsah v 2 kapsuláchHMOT.%DRHP
 MORINGA OLEIFERA700 mg     *
* Denná referenčná hodnota príjmu v 1 kapsule nie je stanovená

Vlastnosti produktu

Zloženie:moringa oleifera, mikrokryštalická celulóza, rastlinná želatína, stearan horečnatý
Obsah:90 kapsúl
Značka:VitaHarmony
Forma:kapsule
Ean: 8594010863721 Značka: Vitaharmony Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek