VINCENTKA nosový sprej hypotonický 25ml

Produkt VINCENTKA nosový sprej hypotonický 25ml z kategórie nádcha od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 5,32 €. Celý popis 5,32 € Overiť dostupnosť

Popis

  • Pomáha udržiavať fyziologickú čistiacu schopnosť nosovej sliznice (funkciu riasinkového epitelu), umožňuje optimálne fungovanie tzv slizničnej imunity ako primárnej obrany pred infekciou.
  • Používa sa na zvlhčenie sliznice celej nosnej dutiny a nosohltanu predovšetkým pri pobyte v prostredí s nízkou relatívnou vlhkosťou vzduchu, v priestoroch vykurovaných ústredným kúrením a prostredí znečistenom najmä prachovými časticami.
  • Celkovým zložením hypotonickej kyselky s obsahom jodidov priaznivo ovplyvňuje obranyschopnosť v zmysle prevencie chronických bakteriálnych infekcií horných dýchacích ciest, chronickej nádchy, sinusitídy a chronickej polypózna nasopharyngitidy; u detí preventívne pôsobí proti rozvoju recidivujúce tracheobronchitída a nádchy.
  • Mechanický sprej na hygienu nosových dutín a prevenciu ochorení nosohltanu s prírodnou liečivou minerálnou vodou VINCENTKA® – zvyšková morská voda
  • Nosový sprej je určený na ošetrenie a hygienu nosovej dutiny a prevenciu nádchy.

Odstráňte ochranný kryt. Pred prvým použitím niekoľkokrát stlačte pumpičku, až kým sa neobjaví súvislý obláčik aerosólu. Dávkovací sprej je takto pripravený na použitie. Pri aplikácii stlačte pumpičku iba jedenkrát a jemne aerosól vdýchnite nosom. Fľašku s liekom držte vo zvislej polohe. Dávku lieku si nevstrekujte držaním dávkovacieho spreja vo vodorovnej polohe alebo v polohe fľašky dnom nahor. Po použití opäť nasaďte na pumpičku ochranný kryt.

Pozrite tiež ostatné produkty značky Vincentka, ktoré nájdete v našej ponuke. VINCENTKA NOSOVÝ SPREJ STANDARD 25 ml je registrovaný v databáze ŠUKL pod kódom P89408.

Ean: 2414488 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek