Skin-Cap spray 200 ml

Produkt Skin-Cap spray 200 ml z kategórie telové krémy od výrobca Skin-Cap nájdete na LiekarenIna.sk za 41,47 €. Celý popis 41,47 € Overiť dostupnosť

Popis

Telový sprej proti prejavom kožných ochorení sprevádzaných šupinatením kože (psoriáza, seboroická dermatitída, rôzne ekzémy, atopická dermatitída, dermatomykózy, lišaje, pytiriasis rosea, acne juvenilis, rosacea, atď.)

Znižuje a ukľudňuje svrbenie, odstraňuje začervenanie a dráždenie pokožky, zabraňuje tvorbe šupiniek.

SKIN-CAP® SPREJ umožňuje najefektívnejšie, najúčinnejšie a najrýchlejšie dosiahnuť pozitívny výsledok. V súčasnosti patrí k najúčinnejším prostriedkom bez hormonálnych zložiek na svete v boji proti psoriáze, seboroickej dermatitíde, atopickému a iným ekzémom, lišajom a lupinám.
Pyrithión zinku pôsobí proti hubám a plesniam, sódiumlaurylsulfát pôsobí zvlhčujúco, isopropylmyristát zmierňuje svrbenie a alkohol pôsobí ako dezinfekcia. Všetky tieto substancie spolu umožňujú dosiahnuť úspešnosť v 80 % prípadoch na koži a v oblasti vlasovej pokožky až v 99 % prípadoch. Jediné oblasti, kde sú výsledky menej výrazné je pokožka dlaní a chodidiel.

Sprej sa môže používať na celé telo a aj v ochlpených častiach kože, vrátane kapilícia (vlasovej pokožky hlavy), pre tento prípad má sprej prídavné zariadenie - predĺžený nástavec, umožňujúci jeho aplikáciu priamo na postihnuté miesta.

Odporúčaná dĺžka používania je 1 mesiac. Odporúča sa kombinácia použitia spreju so šampónom SKIN-CAP.

Vlastnosti produktu

EAN kód::8470002456938
Značka::Skin-cap
Ean: 8470002456938 Značka: Skin-Cap Predajce: Lieky
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek