Sesderma Sensyses Cleanser Classic odličovač make-upu pre všetky typy pleti Nanotech 200 ml

Produkt Sesderma Sensyses Cleanser Classic odličovač make-upu pre všetky typy pleti Nanotech 200 ml z kategórie ostatné kozmetické pomôcky od výrobca Sesderma nájdete na LiekarenIna.sk za 10,06 €. Celý popis 10,06 € 12,19 € Overiť dostupnosť

Popis

Revolučná technológia kozmetiky Sesderma spočíva vo využívaní nanotechnológie, ktorá sprostredkuje prenos účinných látok do najhlbších vrstiev pokožky. Využíva lipozómy, ktoré transportujú účinné látky a zároveň ich chránia, čím sa umožňuje použitie menšieho množstva účinnej látky. Výhoda lipozómov, ktoré používa Sesderma je, že majú liečivé, protizápalové a a baktericídne účinky.

Sensyses Classic je lipozomálna voda, ktorá obsahuje lipidové vezikuly zachytávajúce nečistoty rozpustné v tukoch a vo vode. Sensyses Classic je lipozomálna voda určená pre všetky typy pleti aj tie najcitlivejšie. Ak je vaša pleť mastná alebo aknózna, odporúčame Sensyses Sebum.

Výhody:

  • Odstraňuje nečistoty rozpustné v tukoch a vo vode.
  • Poskytuje esenciálne mastné kyseliny (kyselina linolová), ktoré obnovujú rovnováhu lipidov a posilňujú hydrolipidickú bariéru.
  • Posilňuje prirodzený obranný systém pokožky, ktorá sa stáva odolnejšou voči vonkajším agresiám, baktériám alebo iným stavom.
  • Posilňuje zdravie pokožky a poskytuje jej reštrukturalizačný a regeneračný účinok vďaka pantenolu a Aloe Vera.

 

 

Použitie:

Každé ráno a večer vyčistite pleť so Sensyses cleanser pomocou vatového tampónika.

Zloženie:

Prázdne lipozómy, kyselina glycyrrhetinová, organický oxid kremičitý, hamamel, Aloe vera, kyselina boswellová, pantenol.

 

Vlastnosti produktu

EAN ::8470001535641
Značka ::Sesderma
Ean: 8470001535641 Značka: Sesderma Predajce: Lieky
61310
Produktov
2369
Kategórií
3413
Značiek