REVALID Hair Tonic vlasové tonikum 4x30ml

Zľava Novinka
Produkt REVALID Hair Tonic vlasové tonikum 4x30ml z kategórie prípravky proti vypadávaniu vlasov od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 23,06 €. Celý popis 23,06 € 23,11 € Overiť dostupnosť

Popis

Vlasové tonikum s energizujúcim zložením obsahujúcim kofeín.

  • Tonikum s kofeínom má pozitívny účinok na vitalitu vlasových korienkov, a tým ich posilňuje.
  • Zabraňuje procesu starnutia vlasového folikulu, zamedzuje vypadávaniu vlasov a stimuluje ich rast.
  • Spevňuje slabé vlasy a chráni ich pred poškodením.
  • Upokojuje vlasovú pokožku.
  • Bez parabénov, sulfátov a silikónov.

Vďaka svojej energizujúcej kofeínovej receptúre vlasové tonikum Revalid posilňuje vlasové folikuly, zabraňuje vypadávaniu vlasov a podporuje rast vlasov. Aktívna zložka kofeín tiež posilňuje slabé vlasy a chráni ich pred ďalším poškodením. Navyše jemná masáž hlavy počas aplikácie pomáha stimulovať krvný obeh pokožky hlavy, čo je prospešné pre celkové zdravie vašich vlasov. Panthenol, extrakt z pšeničných klíčkov a ovsa potom upokojujú pokožku hlavy.

Aktívne látky

Kofeín

Kofeín stimuluje prekrvenie pokožky hlavy a vlasových korienkov.

Panthenol

Ukázalo sa, že panthenol stimuluje proliferáciu dermálnych fibroblastov a urýchľuje bunkovú premenu. Tiež pomáha vlasom absorbovať a udržiavať vlhkosť. Ako taká môže táto zložka pomôcť opraviť poškodené vlasy a znížiť štiepenie končekov, ako aj zahustiť a zvýšiť pevnosť vlasov v ťahu.

Prírodné výťažky

Extrakt z pšeničných klíčkov obsahuje bielkoviny aj aminokyseliny, ktoré vyživujú a posilňujú vlasy. Pomáha tiež nahradiť stratenú vlhkosť a predchádzať budúcim škodám. Extrakt z Avena sativa (ovsa) pôsobí na upokojenie začervenania a podráždenia.

Ako sa aplikuje vlasové tonikum REVALID Hair Tonic

Aplikujte na mokré alebo suché vlasy, ideálne ráno a večer. Intenzívna starostlivosť: 6 ml denne. Pravidelná starostlivosť: 6 ml 4 - 5 krát týždenne.

1. Naneste 6 ml tonika na pokožku hlavy pomocou pipety.

2. Končekmi prstov jemne vmasírujte do pokožky hlavy. Nevyplachujte.

3. Pri otváraní novej fľaštičky znova použite pipetu.

Používajte po dobu aspoň dvoch až troch mesiacov, aby sa korene zregenerovali.

Upozornenie 

Len na vonkajšie použitie. Neužívajte vnútorne. Prečítajte si priložený návod na použitie. Obsahuje alkohol. Zabráňte vniknutiu do očí. V prípade zasiahnutia očí dôkladne vypláchnite vodou. Pri náhodnom požití vyhľadajte lekársku pomoc. Uchovávajte mimo dosah detí.

Ean: 2419190 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek