Rabenhorst Brusnicová šťava 750 ml

Zľava Novinka
Produkt Rabenhorst Brusnicová šťava 750 ml z kategórie nápoje od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 10,88 €. Celý popis 10,88 € 10,97 € Overiť dostupnosť

Popis

Rabenhorst Brusnicová šťava (Vaccinium Macrocarpon) - 100% obsah ovocia bez pridaných cukrov a konzervantov.

Materská šťava - jediný prvotný výlis z kanadských brusníc zo starostlivo vybraných, originálnych severoamerických brusníc v najvyššej kvalite unikátnej brusnicovej šťavy prvej triedy, vytvorenej vo vlastnej vinárskej spoločnosti. Nádherné plody sú lisované iba raz. Výsledkom je čistá šťava so všetkou plnosťou svojich prírodných ingrediencií.

Viac ako 100 rokov vedomostí o remesle odšťavovania sa odráža v Rabenhorst kvalite v každom smere a kroku. Preto je zaručená konzistentnosť, od starostlivého výberu surovín, priebežnej kontroly kvality až po jemné fľaškovanie. To všetko zaručuje vysoký štandard kvality.

Použitie: Šťavu sa odporúča piť pri prvotných ťažkostiach počas prvých troch dní v dávke 100ml 2x denne (ráno a večer). Ďalej počas šiestich týždňov odporúča Rabenhorst prejsť kúrou kde je nutné denne vypiť 75ml až 100ml v cykle aspoň 6 týždňov. Pred použitím je potrebné fľašu pretrepať.

Upozornenie: Pred vypitím treba fľašu pretrepať, usadenina na dne fľaše nie je závadou. Po otvorení uchovávať v chladničke maximálne 5 dní.

Viac na adcc.sk

Ean: 2223409 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek