Pupalka 500 mg s vitamínom E - 90 kapsúl Výživový doplnok

Produkt Pupalka 500 mg s vitamínom E - 90 kapsúl Výživový doplnok z kategórie doplnky stravy od výrobca Vitaharmony nájdete na LiekarenIna.sk za 7,3 €. Celý popis 7,3 € Overiť dostupnosť

Popis

Liek obsahuje 500 mg za studena šetrne lisovaného pupalkového oleja, ktorý je bohatým prírodným zdrojom nenasýtených mastných kyselín, hlavne kyseliny linolovej a gama-linolénovej. Kyselina linolová prispieva k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Olej zo semien pupalky je osvedčeným prírodným doplnkom nenasýtených mastných kyselín u osôb diéte s obmedzením tukov. Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 10g kyseliny linolovej denne. 

Pupalkový olej sa odporúča tiež u predmenštruačných stavoch (predmenštruačný syndróm - PMS) au žien zaťažených menštruačným cyklom. Prípravok je tiež obohatený o vitamín E, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom.
 

 
Odporúčané dávkovanie
 
1 - 3 tobolky 2x denne.
 
 
 
Skladovanie
 
Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.
 
 
Upozornenie
 
Obsah začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené deťom do 3 rokov. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy.
 

Vlastnosti produktu

Výrobca:Vitaharmony, s.r.o. BRNO, Vyhlídka 39, 638 00 BRNO
Obsah:90 kapsúl
Značka:VitaHarmony
Forma:Kapsuly
Ean: 8594010861789 Značka: Vitaharmony Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek