PRIMA Home test ŽELEZO FER TEST

Produkt PRIMA Home test ŽELEZO FER TEST z kategórie zdravotnícke pomôcky od výrobca Prima Lab SA nájdete na LiekarenIna.sk za 11,36 €. Celý popis 11,36 € Overiť dostupnosť

Popis

Zdravotnícka pomôcka. Samodiagnostický test na stanovenie hladiny železa/feritínu vo vzorkách plnej krvi.

Železo je pre naše telo nevyhnutným stopovým prvkom a je dôležité na prenos kyslíka v krvi, na množenie buniek a na tvorbu štruktúry tkanív a orgánov. Príliš vysoká koncentrácia železa v tele je však toxická. Preto každý z nás disponuje systémom na vstrebávanie železa z vonkajšieho prostredia (napríklad konzumáciou potravín bohatých na obsah železa) a ukladá ho v bunkách tak, aby jeho množstvo nebolo nadmerné (a teda ani toxické). Feritín je bielkovina zodpovedná za túto funkciu ukladania. Hladina feritínu je výborným ukazovateľom, ako určiť množstvo železa v tele. Nízka hladina tejto bielkoviny v krvi je známkou vyčerpaných zásob železa, čo je stav, ktorý predchádza vzniku anémie. Pokles železa v tele môže byť spôsobená anémiou, tehotenstvom, krvácaním, poruchami vo vstrebávaní železa a tuberkulózou.

Hlavné vlastnosti:

  • samodiagnostický test na hladinu železa/ferritínu v krvi,
  • jednoduché a rýchle použitie,
  • výsledok už za 5 minút,
  • balenie obsahuje všetok materiál potrebný na vykonanie testu

Obsah: 1 hermeticky uzavreté alumíniové vrecko obsahujúce: 1 kazetu ŽELEZO FER TEST (IRON FER TEST), 1 vrecko s vysušovacím prostriedkom, 2 sterilné lancety pre vlastný odber krvi, 1 priehľadné plastové vrecko obsahuje pipetu na odber krvi, 1 fľaštička s kvapkadlom a riediacim roztokom, 1 alkoholová čistiaca gáza, 1 návod na použitie.

Ean: 7640164864877 Značka: Prima Lab SA Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek