PRIMA Home test CRP

Produkt PRIMA Home test CRP z kategórie zdravotnícke pomôcky od výrobca Prima Lab SA nájdete na LiekarenIna.sk za 12,44 €. Celý popis 12,44 € Overiť dostupnosť

Popis

Zdravotnícka pomôcka. Jednorazový samodiagnostický test na semikvantitatívnu detekciu C-reaktívneho proteínu (CRP) zo vzorky plnej krvi s výsledkom za 5 min. Test detekuje prítomnosť CRP vo vzorkách ľudskej plnej krvi vďaka špecifickým protilátkam a časticiam koloidného zlata obsiahnutým v testovacom prúžku. CRP je ukazovateľom infekcie a zápalu.

C-reaktívny proteín (CRP) je proteín akútnej fázy produkovaný najmä pečeňou, ktorého koncentrácia sa zvyšuje v dôsledku poranenia, infekcie a zápalu. Hoci CRP nie je špecifickým markerom konkrétneho ochorenia, v súčasnosti sa používa ako všeobecný diagnostický ukazovateľ infekcií a zápalov, ako aj na monitorovanie reakcií pacientov popri liečbe a v pooperačnom priebehu. Pri bakteriálnych infekciách je hladina CRP v krvi vysoká, zatiaľ čo pri vírusových infekciách je mierne zvýšená. Preto môže byť hodnota C-reaktívneho proteínu užitočným nástrojom na určenie príčiny zápalového stavu. Sledovanie hladín CRP v priebehu času pomáha posúdiť účinnosť liečby a proces hojenia pacienta. Hladina CRP v krvi dosahuje najvyššiu hodnotu koncentrácie medzi 24 a 48 hodinami po objavení sa prvých príznakov infekcie/zápalu a následne sa znižuje, ak nedochádza ku komplikáciám. Test C reaktívneho proteínu poskytuje semikvantitatívne stanovenie hladiny CRP v krvi, ktoré pomáha pri hľadaní diagnózy a monitorovanie pacienta počas liečby.

Test preukázal vysokú zhodu s referenčnými analytickými metódami s 97% presnosťou pri rozlišovaní medzi normálnymi hodnotami (< 10 mg/l) a hodnotami, ktoré sa nachádzajú mimo normálnych hodnôt.

Obsah: 1 hermeticky uzavreté alumíniové vrecko obsahujúce: 1 kazetu C-REACTIVE PROTEIN TEST, 1 vrecko s vysušovacím prostriedkom, 2 sterilné lancety pre vlastný odber krvi, 1 priehľadné plastové vrecko obsahuje pipetu na odber krvi, 1 fľaštička s kvapkadlom a riediacim roztokom, alkoholová čistiaca gáza, 1 návod na použitie.

Ean: 7640164864853 Značka: Prima Lab SA Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek