Ponio Face and Intim bar - tea tree a cajeput čistiace mydlo pre tvár a intímne partie

Produkt Ponio Face and Intim bar - tea tree a cajeput čistiace mydlo pre tvár a intímne partie z kategórie starostlivosť o pleť od výrobca Ponio nájdete na LiekarenIna.sk za 9,35 €. Celý popis 9,35 € Overiť dostupnosť

Popis

Antimikrobiálny prebiotický čistiaci prípravok s kyselinou jantárovou a prírodnými silicami - 50 g

Objavte silu prírody v Ponio antimikrobiálnom tuhom čistiacom prípravku, ktorý je ideálny pre každodennú starostlivosť o pleť aj intímne partie. Tento inovatívny produkt kombinuje kyselinu jantárovú a prírodné esenciálne oleje z čajovníka, kajeputu a badiánu, ktoré spoločne pôsobia proti baktériám, znižujú zápal, zmierňujú akné a obnovujú prirodzenú mikrobiotu pokožky.

 

Hlavné prednosti

  • Kyselina jantárová: Táto organická kyselina je kľúčová pre boj s akné, pretože účinne odstraňuje odumreté kožné bunky a bráni upchávaniu pórov. Navyše reguluje pH pokožky, má antioxidačné vlastnosti, podporuje jednotný tón pleti a chráni pred predčasným starnutím.
  • Prírodné silice z čajovníka a kajeputu: Tieto esenciálne oleje sú známe svojimi silnými antimikrobiálnymi účinkami, ktoré pomáhajú chrániť pleť aj intímne oblasti pred bakteriálnymi a vírusovými infekciami.
  • Badián: Tento esenciálny olej prispieva k relaxácii a zároveň pôsobí proti baktériám, čím podporuje prirodzený ochranný štít vašej pokožky.
  • Inulín: Prebiotikum inulín podporuje zdravú mikroflóru pokožky, čím pomáha udržiavať jej prirodzenú rovnováhu.
  • Skvalan a glycerín: Tieto zložky zaisťujú dlhotrvajúcu hydratáciu a výživu pokožky. Skvalan napodobňuje prirodzené lipidy pleti, zatiaľ čo glycerín zadržiava vlhkosť a zabraňuje jej odparovaniu.

 

Použitie

Ponio tuhý čistiaci prípravok je skvelý na každodenné čistenie pleti i intímnych partií. Je možné ho používať ako hlavný čistiaci prostriedok alebo ako jemný odličovač make-upu. Stačí navlhčiť prípravok pod tečúcou vodou a jemne naniesť na pleť alebo intímne oblasti. Potom vytvorenú penu masírujte do pokožky krúživými pohybmi a dôkladne opláchnite. Po použití uložte prípravok na suché miesto pre zachovanie jeho kvality.

 

Ekologické balenie

Tento produkt nie je len účinný, ale aj šetrný k životnému prostrediu. Je 100% vegánsky a balený v papierovom obale, čo podčiarkuje náš záväzok k ochrane planéty a udržateľnému životnému štýlu.

 

Pre koho je určený

Čistiaci prípravok je vhodný pre všetky typy pleti – od suchej až po mastnú – a je obzvlášť prospešný pre pleť so sklonom k ​​akné, zápalom a infekciám. Vďaka svojej bylinkovej a sviežej vôni prináša príjemný zážitok pri každom použití a zanecháva pokožku čistú, hydratovanú a chránenú.

Vlastnosti produktu

Zloženie:Zea Mays Starch (kukuričný škrob), Sodium Cocoyl Isethionate (čistiaca zložka), Aqua (voda), Sodium Lauryl Sulfoacetate (čistiaca zložka), Inulín (prebiotikum), Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej), Glycerine (rast) acid (kys. Extract (rozmarínový antioxidant), Citric acid (kyselina citrónová), Linalool, Limonene (alergény prirodzene sa vyskytujúce v siliciach)
Obsah:50 g
Značka:Ponio
Ean: 8588007798325 Značka: Ponio Predajce: Earplugs
61310
Produktov
2369
Kategórií
3413
Značiek