PomPom hydratačný pleťový gél s vitamínom C 50ml

Produkt PomPom hydratačný pleťový gél s vitamínom C 50ml z kategórie pleťové oleje a séra od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 10,42 €. Celý popis 10,42 € Overiť dostupnosť

Popis

Gél na báze vody vyrobený z rastlinných extraktov a hydratačných látok. Takýto gél je schopný vstrebať veľké množstvo vody do hlbších vrstiev pokožky. Neobsahuje tuk, 85% gélu tvoria látky na báze vody.
Intenzívne hydratuje a svojimi účinnými látkami ošetruje tvoju pleť.

Nabi svoju pleť energiou! Niekoľko kvapiek dažďa prebudí k životu vysmädnutú krajinu ako náš hydratačný gél s vitamínom C tvoju dehydratovanú pleť.
Po očistení tváre vmasíruj pár kvapiek pleťového gélu do pokožky a nechaj, aby pridané hydratačné zložky si urobili svoju prácu!
Náš hydratačný gél nezanecháva mastný pocit a lesk po sebe, je perfektnou bázou pod make-up a navyše, nakoľko neobsahuje žiadnu pridanú vôňu, je vhodný aj pre citlivú pleť.
Pokožka pôsobí ako prvá obranná línia tvojho tela , nezabúdaj na ňu!

Na čo sa používa hydratačný pleťový gél s vitamínom C PomPom?

Predovšetkým na hydratáciu tváre, dekoltu a pier, keďže jeho účinné látky sa dostanú hlboko do pokožky a látky na báze vody mimoriadne efektívne hydratujú pokožku. Samozrejme môžeš ho používať aj na ruky alebo na upokojenie slnkom podráždenej pokožky v lete.

Odporúčaný je pre citlivú pokožku, pretože neobsahuje parfumáciu ani iné zložky, ktoré by mohli tvoju pokožku dráždiť.

Zamiluje si ho aj zmiešaná a mastná pleť, pretože nezanecháva po sebe lesklý film.

Pre suchú pleť je to skvelý ranný hydratačný gél, ale v tomto prípade ho odporúčame používať spolu s pleťovým krémom alebo bohatým olejový sérom.

Ean: 2416441 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61310
Produktov
2369
Kategórií
3413
Značiek