Pleva Medová masť s propolisom - 20g

Produkt Pleva Medová masť s propolisom - 20g z kategórie telové krémy od výrobca Pleva nájdete na LiekarenIna.sk za 3,96 €. Celý popis 3,96 € 4,15 € Overiť dostupnosť

Popis

Propolisová masť s medom sa citlivo stará o suchú a popraskanú pokožku. Je vhodná na plesne a ekzémy, po ožarovaní alebo pri hemoroidoch. Obsahuje veľké množstvo látok s hojivými účinkami, preto by mala tvoriť základ každej dobre vybavenej lekárničky.

Keď nastúpi zima a udrie mrazy, veľa ľudí začne riešiť problémy s popraskanou a vysušenou kožou. Koža je spravidla rozrušená na chrbtoch rúk a väčšinou k jej ochrane nepomôžu ani rukavice. Drobné prasklinky svrbia a pália a nútia človeka k ďalšiemu škrabaniu. Paradoxné je, že keď sa natriete nevhodným krémom, problémy sa ešte prehĺbia.

Suchá koža na rukách trápi veľa ľudí najmä preto, že v tejto oblasti máme menší počet mazových žliaz. Paradoxne sa zároveň jedná o jednu z najvyťaženejších častí tela - naše ruky pracujú od rána do večera, aj keď náplňou našej práce nie je ťažká manuálna činnosť, ale napríklad poriadna úradníčka. Ruky sú najviac vystavené vplyvom počasia, najčastejšie sa stretávajú s rôznymi chemickými látkami, sú umývané niekoľkokrát denne na rozdiel od ďalších častí tela - všetky tieto činnosti zaťažujú predovšetkým kožu.

Riešením je časté premazávanie, a to najmä po sprche, kúpeli či umytí rúk. Odumreté bunky je možné odstrániť peelingom – aj vaše ruky si ho totiž zaslúžia. Pri výbere kozmetiky sa potom vyhýbajte prípravkom, ktoré obsahujú alkohol, pretože ten vysáva z pokožky vlhkosť. Vhodné sú naopak krémy obsahujúce kolagén.

Vlastnosti produktu

Zloženie:Olea europaea Fruit Oil, Mel, Cera albumu, Propolis extract, Propylene glycol
Obsah:20g
Forma:Krém
Ean: 8594022240107 Značka: Pleva Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek