OSTEOPHYTUM SPECIAL MUSCLES ROLL-ON 50ml

Zľava Novinka
Produkt OSTEOPHYTUM SPECIAL MUSCLES ROLL-ON 50ml z kategórie gély, maste a náplaste od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 12,2 €. Celý popis 12,2 € 11,52 € Overiť dostupnosť

Popis

Obsahuje 6 rastlinných extraktov a 3 éterické oleje: extrakt z Čertovho pazúra, z Arniky a Kokoríka, zo Sladkého drievka, z Pagaštanu a Túžobníka, olej z Koriandra, Borievky a Mäty priepornej. Masážna guľôčka umožňuje cielenú a efektívnu masáž a dodanie ideálneho množstva gélu.

Použitie:

Pred použitím sa roll-on pretrepe, potom sa ľahkými rotačnými pohybmi aplikuje viackrát denne (podľa potreby) dostatočné množstvo gélu na citlivú a napätú oblasť (chrbát, krk, kolená, ramená, lakte, zápästia ,boky, členky, stehná, chodidlá...).
V prípade potreby je možné po aplikácii aj vmasírovať gél do citlivej oblasti. Potom je ale potrebné si dôkladne umyť ruky.

Upozornenie:

Iba na vonkajšie použitie. Aplikujte iba lokálne na citlivé a napäté miesta. Neaplikujte na sliznice alebo poškodenú pokožku. Produkt nie je určený pre tehotné ženy a deti do 3 rokov. Produkt je určený pre dospelých a deti od 3 rokov, môžu ho použiť aj dojčiace ženy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí.

Ean: 2413039 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek