Oral-B PRO 1 750 CrossAction White (Design Edition) elektrická zubná kefka

Zľava Novinka
Produkt Oral-B PRO 1 750 CrossAction White (Design Edition) elektrická zubná kefka z kategórie elektrické zubné kefky od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 46,56 €. Celý popis 46,56 € 68,1 € Overiť dostupnosť

Popis

Vyskúšajte Oral-B Pro 1 od svetovej jednotky na trhu odporúčanej zubnými lekármi na celom svete. Elektrická zubná kefka Pro 1 vám pomáha čistiť si zuby tak, ako to odporúča váš zubný lekár – 2 minúty s profesionálnym časovačom, ktorý vás každých 30 sekúnd upozorní na zmenu čistenej oblasti. Vy len pohybujete zubnou kefkou v ústach a unikátna okrúhla hlavica Oral-B robí všetko za vás.

Odstraňuje až o 100% viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka, vďaka čomu sú vaše ďasná zdravšie a váš úsmev bude belší hneď od prvého dňa čistenia tým, že odstráni farebné škvrny z povrchu zubov. Vďaka profesionálnemu časovaču je Oral-B Pro 1 výborná zubná kefka pre všetkých, ktorí chcú prejsť na elektrickú zubnú kefku. Nečudo, že Oral-B je značka číslo 1 odporúčaná zubnými lekármi na celom svete.

  • 3D technológia čistenia kombinuje pulzácie a rotácie
  • Zvukový senzor tlaku varuje pri prílišnom tlaku na zuby
  • Šikovný časovač rozdelený na 4×30 sekúnd
  • Až 7 dní používania pri plnom nabití
  • Originálne čierne prevedenie
  • Designové cestovné puzdro

Obsahuje

  • 1× telo zubnej kefky Oral-B PRO 750 White
  • 1× hlavica CrossAction Black
  • 1× cestovné púzdro
  • 1× nabíjací stojan

Najprepracovanejšia čistiaca hlavica

Zažite čistiacu silu najprepracovanejšej kefky CrossAction. Čistiace štetiny majú rôznu dĺžku a sú zostavené v rôznych uhloch, vďaka čomu vyčistia väčšiu plochu zuba a dosiahnu ďalej do medzizubných priestorov. Odstráni až o 100 % viac zubného povlaku ako ručná kefka.

Špeciálna 3D technológia čistenia

Čistiaca technika 3D od Oral-B je založená na súčasnej pulzácii a rotácii čistiacej hlavice. Štetiny kefky oscilujú dovnútra a von, aby dôkladne obklopili každý zub a odstránili povlak. Pulzy narušia štruktúru usadeného povlaku a rotačný pohyb ho potom ľahšie odstráni. Zároveň kefka pracuje šetrne, preto nepoškodzuje zuby ani ďasná.

Profesionálny časovač

Zubní lekári odporúčajú čistiť zuby po dobu dvoch minút. Profesionálny časovač vám zvukom v 30 sekundových intervaloch pripomenie, že máte prejsť na ďalšiu časť chrupu a nakoniec oznámi koniec čistenia. Vďaka tejto funkcii si môžete byť istí, že vaše zuby sú optimálne a rovnomerne vyčistené.

Až 7 dní čistenia bez nabíjania

Kefka vydrží až 7 dní prevádzky na batériu pri čistení zubov 2x denne 2 minúty. Stav nabitia batérie môžete strážiť vďaka indikátoru nabíjania.

Ean: 2418628 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek