Ohropax Soft – 5 párov Štuple do uší Štuple do uší

Produkt Ohropax Soft – 5 párov Štuple do uší Štuple do uší z kategórie príslušenstvo pre bicie od výrobca OHROPAX nájdete na LiekarenIna.sk za 5,42 €. Celý popis 5,42 € Overiť dostupnosť

Popis

 Zažite unikátny pocit pohody so štupľami Ohropax Soft a pohodlne uniknite do sveta relaxácie

Ohropax Soft sú mäkké, anatomicky tvarované štuple vyrobené zo špeciálnej peny, ktorá nedráždi pokožkuMajú diskrétnu farbu, vďaka čomu sú prakticky neviditeľné. Jemne sa roztiahnu vnútri ušného kanála a poskytujú pohodlnú a spoľahlivú ochranu sluchu.

Tento produkt nielen dokazuje svoju hodnotu deň čo deň tým, že spĺňa prísne požiadavky bezpečnosti a ochrany zdravia v súvislosti s vysokými hladinami hluku, ale zároveň poskytuje svojim nositeľom luxusnú oázu pokoja v ich každodennom živote.

Ohropax Soft párŠtuple Ohropax Soft majú širokú škálu využitia. Napríklad v práci, ak sa chcete sústrediť na čítanie, pre domácich majstrov alebo ak sa nachádzate v blízkosti hlasnej hudby.

Vzhľadom na to, že krivka zvukovej izolácie je relatívne lineárna v celom frekvenčnom rozsahu, zostávajú zvukové vnemy takmer bez zmeny. Čo je obzvlášť priaznivé, keď ide o pôžitok z hudby.

 

Použitie

Srólujte špunt 1. Zrolujte štupeľ čistými prstami do tenkého valčeka.

Strčte do ucha 2. Potiahnite ucho zľahka nahor jednou rukou a zrolovaný štupeľ vložte hlboko do ušného kanála druhou.

Použijte prst 3. Prstom zafixujte štupeľ na mieste, kým sa neroztiahne a nezostane v pohodlnej pozícii.

 

Zvuková izolácia v súlade s normou EN 24869-1

Sound Insulation Ohropax Soft

 

Štuple Ohropax Soft vykazujú hodnoty izolácie vysokého zvuku v celom frekvenčnom pásme.

 

Použitie štupľov Ohropax Soft

Na použitie v súkromí

Ak ste vo voľnom čase často vystavení hluku alebo ak jednoducho chcete trochu pokoja a ticha, štuple Ohropax Soft sú pre vás ideálne.

Okrem iného ponúkajú zaujímavý prínos pre milovníkov hudby, a to vďaka tomu, že zvuková izolácia je relatívne lineárna a má len veľmi malý vplyv na zvukový zážitok.

 

Na pracovisku

Právne predpisy stanovujú, že v oblastiach, kde hluk prevyšuje 85 dB, je povinné nosiť chrániče proti hluku. Štuple Ohropax Soft sú vhodné na širokú škálu použitia v týchto oblastiach aj vo veľkých kanceláriách.

Tieto štuple do uší nespôsobujú potenie ani nevytvárajú tlak na ušnice, ako je to s mušľovými chráničmi. Ľudia, ktorí nosia okuliare, môžu bez problémov nosiť aj tieto štuple.

Štuple môžu byť kombinované spolu s ochrannými prilbami, ochrannými okuliarmi a mušľovými chráničmi. Rozhovory a varovné signály budú stále počuteľné, a to vďaka tomu, že štuple izolujú zvuk, ale nevypnú ho úplne.

 

Tolerancia

Ohropax Soft sú považované za veľmi prijateľné. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by boli známe spôsobovaním alergie. Zvyknúť si na nosenie ochrany sluchu môže istý čas trvať. Preto odporúčame, aby ste dĺžku doby nosenia zvyšovali postupne. V zriedkavých prípadoch môžete pri nosení štupľov počuť svoj vlastný tep. Tento efekt zvyčajne odznie po krátkej dobe adaptácie.

Vlastnosti produktu

Materiál:Penové
Farba:Béžová
Značka:Ohropax
SNR (Utlmenie):32 dB
Typ:Znovu použiteľné
Počet párov:5
Puzdro:Plastová škatuľka
Šnúrka:Nie
Veľkosť:Štandardné
Počet prírub:Žiadne
Ean: 4003626061505 Značka: OHROPAX Predajce: Earplugs
61101
Produktov
2373
Kategórií
3401
Značiek