Ohropax Silicon Aqua Štuple na plávanie – 3 páry Štuple na plávanie

Produkt Ohropax Silicon Aqua Štuple na plávanie – 3 páry Štuple na plávanie z kategórie štuple do uší od výrobca OHROPAX nájdete na LiekarenIna.sk za 7,24 €. Celý popis 7,24 € Overiť dostupnosť

Popis

 Nemáte radi vodu v ušiach?

Či už plávate v krytom bazéne, jazere alebo mori  plávanie je zábava! Avšak ako profesionálnych plavcov, tak aj tých, ktorí sa vo vode čľapkajú len tak pre zábavu, môže voda v ušiach obťažovať. K následkom patrí praskavý zvuk, nepríjemný tlak a pocit hluchoty. Žiadny z nich nie je vôbec príjemný. Navyše voda v ušiach môže viesť k veľmi nepríjemnej a bolestivej infekcii vonkajšieho ucha spôsobenej baktériami, ktoré sa do ucha dostanú spolu s vodou z jazera alebo mora. Teplé a vlhké prostredie poskytuje ideálne podmienky pre plesne a baktérie. Bolesť a svrbenie môže doraziť čoskoro. V závažnejších prípadoch môže prerásť do zápalu stredného ucha. „Plavecké ucho“ je vážna vec, ktorú je potrebné liečiť. 

Ohropax Silicon Aqua pár 

Bezpečná ochrana

Použitie silikónových štupľov sa odporúča na ochranu ušného kanála pred vodou a na bezstarostné plávanie. Svetlé modré štuple do uší sú vodotesné a veľmi ľahko tvarovateľné. Silikón, ktorý nedráždi kožu, vyhovuje všetkým ušiam a udržuje ich v suchu. Utesnený uzáver zároveň chráni pred hlukom a vetrom.

Vlastnosti produktu

Materiál:Tvarovateľný silikón
Farba:Modrá
Značka:Ohropax
SNR (Utlmenie):23 dB
Typ:Znovu použiteľné
Počet párov:3
Puzdro:Plastová škatuľka
Šnúrka:Nie
Veľkosť:Štandardné
Počet prírub:Žiadne
Ean: 4003626082067 Značka: OHROPAX Predajce: Earplugs
61101
Produktov
2373
Kategórií
3401
Značiek