Ohropax Classic – 2 páry voskové štuple do uší

Produkt Ohropax Classic – 2 páry voskové štuple do uší z kategórie štuple do uší od výrobca OHROPAX nájdete na LiekarenIna.sk za 2,74 €. Celý popis 2,74 € Overiť dostupnosť

Popis

Ohropax Classic 4 kusy sú voskové štuple do uší, ktoré prinášajú pokoj a pohodu pre milióny ľudí, ktorých sužuje hluk modernej doby. Zároveň ide o najúspešnejší produkt spoločnosti, ktorá ich vyrába.

Štuple Ohropax Classic sú veľmi dobre etablovaným prostriedkom na ochranu pred hlukom a vyrábajú sa už od roku 1907. Ich jedinečné zloženie z vaty namočenej v zmesi vazelíny s rôznymi parafínmi bolo od začiatku tak dobre koncipované, že sa do dnešného dňa sotva zmenilo.

spech štupľov Ohropax má korene na začiatku 20. storočia v hlavnom meste Nemecka, v Berlíne. Čo je miesto, ktoré bolo synonymom pre humbuk, nekončiaci hluk a zároveň hektický vstup do novej éry. Práve v tomto meste vynaliezavý lekárnik Maximilian Negwer priniesol na trh svoje zvukové izolačné guličky z vosku ako vôbec prvý produkt svojho druhu. Inšpiroval sa Homérovým slávnym zobrazením gréckeho hrdinu Odyssea, ktorý upchal svojim námorníkom uši pomocou guľôčok z včelieho vosku, aby ich ochránil pred smrteľným spevom sirén. Negwer doslova vytvoril vlastnú klasiku vo forme štupľov Ohropax, ktoré dodnes prinášajú užívateľom luxus pokoja a ticha.

Štuple Ohropax Classic sú extrémne pohodlné na nosenie, vďaka tomu sú ideálne na pokojný, nerušený spánok. Taktiež sa výborne hodia na celkovú relaxáciu a na meditačné cvičenia, čítanie, akúkoľvek prácu, ktorá vyžaduje sústredenie, pre domácich majstrov alebo ako ochrana pred hlasnou hudbou. Vďaka tesneniu štuple Ohropax taktiež poskytujú ochranu pred vlhkosťou a vetrom.

tuple v diskrétne telovej farbe je možné vytvarovať tak, aby sa zmestili do každého ucha a významne znížili účinky vystavenia vysokému hluku. Materiál štupľov je mäkký a príjemný, takže štuple zapadajú bez problémov do ucha a sú mimoriadne pohodlné na nosenie a nevytvárajú pocit tlaku.

 

Použitie

odstraň 1. Pred použitím úplne odstráňte čistými prstami vatu. Ak potrebujete štupeľ zmenšiť, odtrhnite časť voskového materiálu. Materiál, ktorý ste zo štupľov odstránili, už nepoužívajte!

zformuj 2. Štupeľ v prstoch pomädlite, kým nebude je mäkký, a následne ho vytvarujte do hladkej a dostatočne veľkej guľky, ktorú môžete ľahko vsunúť do ušného kanála a utesniť ho. Štupeľ nezatláčajte príliš hlboko do ušného kanála!

vysuň 3. Keď už štupeľ nebudete potrebovať, opatrne ho prstami vytiahnite. Štupeľ môžete povoliť ľahkým stlačením zadnej časti ušnice. Na vyberanie štupľov nepoužívajte tvrdé ani špicaté predmety!

 

Zvuková izolácia v súlade s normou EN 24869-1

Sound Insulation Ohropax Classic

 

OHROPAX Classic vykazuje hodnoty izolácie vysokého zvuku v celom frekvenčnom rozsahu. 

Vlastnosti produktu

Materiál:Voskové
Farba:Béžová
Značka:Ohropax
SNR (Utlmenie):27 dB
Typ:Znovu použiteľné
Počet párov:2
Puzdro:Nie
Šnúrka:Nie
Veľkosť:Štandardné
Počet prírub:Žiadne
Ean: 4003626010411 Značka: OHROPAX Predajce: Earplugs
61101
Produktov
2373
Kategórií
3401
Značiek