NUTRISON ADVANCED DIASON ENERGY HP s vanilkovou príchuťou 8x1000 ml

Zľava Novinka
Produkt NUTRISON ADVANCED DIASON ENERGY HP s vanilkovou príchuťou 8x1000 ml z kategórie diéta a chudnutie od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 80,87 €. Celý popis 80,87 € 89,37 € Overiť dostupnosť

Popis

Nutrične kompletná tekutá výživa s vysokým obsahom bielkovín. Pripravená na priamu spotrebu, určená predovšetkým na podávanie sondou. Obsahuje vlákninu. Bezgluténový prípravok. Balené v ochrannej atmosfére.

Použitie:

Návod na použitie: Pred použitím skontrolujte neporušenosť obalu a dobre pretrepte. Nerozpúšťajte ani nepridávajte do prípravku liečivá. Skladujte na suchom a chladnom mieste. Podávajte pri izbovej teplote. Pokiaľ sa s balením manipuluje asepticky, doba zavesenia je max. 24 hod. po otvorení.

Kontraindikácie:

Nevhodné pre deti do 12 rokov veku a pre pacientov s galaktozémiou. Nevhodné pre pacientov, ktorí vyžadujú diétu bez vlákniny. Nevhodné pre pacientov s fruktozémiou.

Dôležité upozornenia:

Len na enterálne použitie. Nie je určené na parenterálne podávanie. Používajte len pod lekárskym dohľadom. Vhodné ako jediný zdroj výživy. Dodržiavajte pitný režim pre zabezpečenie dostatočnej hydratácie organizmu. V tráviacom trakte môže dôjsť ku koagulácii prípravku, napr. kvôli interakcii s liekmi. Starostlivo sledujte klinický stav. Zvýšená opatrnosť je potrebná u detí od 12 rokov veku.

Ean: 2413202 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek