Now Foods Iron (železo chelát) 18mg 120 kapsúl

Produkt Now Foods Iron (železo chelát) 18mg 120 kapsúl z kategórie minerály od výrobca Now Foods nájdete na LiekarenIna.sk za 9,55 €. Celý popis 9,55 € Overiť dostupnosť

Popis

Železo je základný minerál, ktorý zohráva ústrednú úlohu vo výrobe energie, fungovaní imunitného systému a kognitívneho stavu. Železo je základnou zložkou hemoglobínu, molekuly, ktorá prenáša kyslík do buniek tela a myoglobínu, ktorý viaže kyslík používaný v svalových tkanivách.

Železo v tomto produkte je chelátovaný vo forme bisglycinátu železa, ktorý má klinicky preukázanú vynikajúcu absorpciu a je dobre tolerovaný, pretože je jemný a nespôsobuje zápchy a podráždenie traktu.

 

Veľkosť dávky: 1 kapsula
Počet dávok v balení: 90
Množstvo v 1 dávke%RHP*
Železo (z Ferrochel bisglycinátu železnatého)18 mg128%
* RHP - Denná referenčná hodnota príjmu  
* * - Denná referenčná hodnota príjmu nie je stanovená  

 

 Ďalšie ingrediencie: Celulóza (kapsule), celulózový prášok, oxid kremičitý a stearan horečnatý (rastlinný zdroj).

Neobsahuje  pšenicu, lepok, sóju, mlieko, vajcia, ryby alebo morské plody alebo orechy.

Dávkovanie 

1 kapsula denne s jedlom. Neprekračujte denné dávkovanie.

Vyrobené v zariadení dodržujúcom správnu výrobnú prax (GMP), ktoré spracováva ďalšie ingrediencie obsahujúce tieto alergény. Neúmyselné predávkovanie prípravkami s obsahom železa je hlavnou príčinou fatálnych otráv u detí mladších ako 6 rokov. Ukladajte tento produkt mimo dosahu detí. V prípade náhodného predávkovania volajte ihneď lekára. Len pre dospelých. Ak trpíte ochorením, ste tehotná, dojčíte, snažíte sa otehotnieť, alebo užívate lieky, poraďte sa pred použitím tohto lieku s lekárom. Nie je náhradou pestrej stravy.  Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Vlastnosti produktu

Obsah:120 kapsúl
Značka:Now foods
Forma:Kapsule
Ean: 733739014436 Značka: Now Foods Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek