NH WHITE PERFECTION krém na ruky proti pig. škvrnám 50ml

Zľava Novinka
Produkt NH WHITE PERFECTION krém na ruky proti pig. škvrnám 50ml z kategórie starostlivosť o ruky od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 12,32 €. Celý popis 12,32 € 12,42 € Overiť dostupnosť

Popis

Výskumné laboratória Natura House vyvinuli nový, účinný a jemný krém na ruky, ktorý je určený na korekciu- úpravu nerovnomernej pigmentácie pokožky rúk.

Krém na ruky vďaka perfektnej dermoafinite a exkluzívnej prírodnej receptúre (v ktorej sa spájajú ochranné účinky slnečných filtrov, biomimetických peptidov a bieliaci efekt rastliny Rumex occidentalis a vitamínu C) zabraňuje nadmernému ukladaniu melanínu v pokožke a lokálne pôsobí na pigmentové škvrny (redukuje existujúcu hyperpigmentáciu a pomáha predchádzať ďalšej pigmentácii).
Krém má príjemnú ľahkú konzistenciu a rýchlo sa vstrebáva. Každodenná aplikácia ochraňuje, spevňuje, upokojuje pokožku rúk a zosvetľuje pigmentové škvrny.
Pokožka je zamatovo jemná, hladká a má mladistvý vzhľad.

Použitie:
Krém aplikujte 2 krát denne alebo podľa potreby v primeranom množstve na pokožku chrbta rúk (najčastejší výskyt pigmentových škvŕn) a starostlivo vmasírujte do úplného vstrebania.

Ean: 2226050 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek