NH - Psoristop tekuté mydlo 1x300ml

Zľava Novinka
Produkt NH - Psoristop tekuté mydlo 1x300ml z kategórie prírodná telová kozmetika od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 10,72 €. Celý popis 10,72 € 10,81 € Overiť dostupnosť

Popis

Tekuté mydlo Psoristop je určené na každodenné, šetrné a jemné umývanie pokožky tváre, tela a rúk s kožnými problémami (na suchú, psoriatickú, citlivú a intolerantnú pokožku na bežné kozmetické výrobky).

Mydlo obsahuje vysoký podiel veľmi vzácneho extraktu z mahónie cezmínolistej, ktorý obmedzuje chaotickú proliferáciu epidermálnych buniek a podporuje farmakologickú terapiu psoriázy. Extrakt z olivových listov, pantenol a alantoín zvláčňujú a ochraňujú pokožku pred podráždením a sčervenaním. Inovatívny čistiaci základ mydla je tvorený najjemnejšími povrchovo aktívnymi čistiacimi látkami výlučne rastlinného pôvodu, čím sa zaručuje maximálna bezpečnosť, znášanlivosť výrobku a účinné a veľmi jemné umývanie postihnutej pokožky bez vysušenia a podráždenia.

Použitie:
Vhodné na každodenné umývanie pokožky rúk, tváre a tela. Po zmiešaní s vodou vytvára mydlo jemnú krémovú penu, ktorá sa ľahko oplachuje.

Aktívne zložky:
Extrakt z mahonie cezmínolistej, povrchovo aktívne čistiace látky rastlinného pôvodu, extrakt z olivových listov, pantenol, alantoin

Ean: 2204064 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek