NH - Homeos cream ARNIKA KRÉM 1x75ml

Zľava Novinka
Produkt NH - Homeos cream ARNIKA KRÉM 1x75ml z kategórie bylinné maste a krémy od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 6,34 €. Celý popis 6,34 € 6,39 € Overiť dostupnosť

Popis

ARNIKA KRÉM je veľmi jemný ,neparfumovaný bylinný krém s vysokým obsahom extraktu z Arniky horskej a komplexu aktívnych prírodných látok, ktoré majú priaznivý účinok na pokožku.
Je vhodný na každodennú starostlivosť o pokožku, na upokojenie , ošetrenie a regeneráciu drobných tupých poranení ako: modriny, podliatiny , pomliaždeniny, podvrtnutia a opuchy. Má blahodarný účinok na pohybový aparát. Pomáha zmierňovať priebeh zápalových procesov a urýchľuje vstrebávanie krvných podliatin, výronov a pomliaždenín. Regeneruje bolestivé svaly, natiahnuté šľachy a kĺby po športe alebo väčšej fyzickej záťaži. Je vhodným doplňujúcim prostriedkom pri reumatizme.

Obsahuje:

  • Vitamín C a E chránia pokožku pred pôsobením voľných radikálov, oxidačným stresom a priaznivo pôsobia na jej vitalitu a regeneráciu.
  • Arnika horská patrí k najznámejším liečivým rastlinám a pripisujú sa jej mimoriadne liečivé a podporné účinky. Je známa svojou schopnosťou podporovať prekrvenie pokožky, čo vedie k zlepšeniu toku lymfatických tekutín v mieste aplikácie a tým priaznivo vplýva na vstrebávanie krvných podliatin, zmenšovanie opuchov a pomáha pri regenerácií buniek a hojení drobných tupých poranení.
  • Krém neobsahuje minerálne oleje a parafín, veľmi rýchlo sa vstrebáva, je veľmi dobre tolerovaný a zachováva neporušenú fyziologickú funkciu pokožky.

Použitie:
Naneste tenkú vrstvu krému na čistú a neporušenú pokožku raz až dvakrát denne a vmasírujte ho až do úplného vstrebania. NA VONKAJŠIE POUŽITIE.

Ean: 2404494 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek