NEW NORDIC Active Immune tbl 30 ks

Zľava Novinka
Produkt NEW NORDIC Active Immune tbl 30 ks z kategórie vitamíny a doplnky od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 17,19 €. Celý popis 17,19 € 18,21 € Overiť dostupnosť

Popis

Výživový doplnok. Obsahuje extrakty z chmeľu, brezovej kôry, bazy čiernej, rozmarínu, olivových listov, čierneho koreňa, oleja z dužiny rakytníka a vitamín D3.

Vitamín D prispieva k správ­nemu fungovaniu imunitného systému.

Použitie:

Užíva sa 1 tableta denne s jedlom, zapije sa vodou.

Upozornenie: Nie je určené pre deti mladšie ako 12 rokov. Tehotné, dojčiace ženy a alergici by mali užívanie toho prípravku konzultovať s lekárom. Neužívajte, ak je ochranný obal poškodený. Výživový doplnok nie je určený ako náhrada rozmanitej stravy. Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Udržujte mimo dosahu detí.

Informácia od dodávateľa:

Imunitný systém ľudského tela je obranný systém, ktorý pozostáva z mnohých biologických štruktúr a procesov. Aby imunitný systém správne fungoval, musí detegovať široké spektrum mikroorganizmov. Pre správnu funkciu imunitného systému je dôležitý dostatočný prísun živín, ako napríklad vitamínu D. Rastlinné antioxidanty nachádzajúce sa v baze čiernej pomáhajú chrániť bunky pred poškodením, spôsobeným oxidatívnym stresom.

Ean: 2410757 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek