Nerezové slamky Made Sustained s kefkou (4 + 1 ks)

Produkt Nerezové slamky Made Sustained s kefkou (4 + 1 ks) z kategórie jednorazový riad od výrobca Made Sustained nájdete na LiekarenIna.sk za 13,33 €. Celý popis 13,33 € Overiť dostupnosť

Popis

Sada nerezových slamiek od Made Sustained obsahuje 2 rovné a 2 zahnuté slamky ak tomu rovno praktická kefka na ich čistenie. Slamky sú vyvedené v jednoduchom, krásnom dizajne, možno ich používať do aleluja a samozrejme sa z nich do drinkov neuvoľňujú žiadne škodlivé látky ako ftaláty alebo BPA (Bisfenol-A).

Či už ste si obľúbili čerstvé džúsy, energetické smoothies, osviežujúci ľadový čaj alebo snáď aj niečo tvrdšie, nerezové slamku váš drink krásne doplní. A vydrží vám večnosť.

 

Zodpovedná výroba

Produkty Made Sustained sú síce vyrobené v Číne, ale zodpovedným spôsobom. Výroba je strážená holandským manažérom kvality priamo v továrni. 

Postrehy priamo z výroby: všetci pracovníci sú starší ako 18 rokov, používajú ochranné pracovné pomôcky, majú zaistenú zdravotnú starostlivosť a továreň dbá na poriadok a čistotu. Továreň má vlastnú čističku opdadních vôd. 

 

Vlastnosti produktu

Priemer tela:0,5 cm
Materiál kefky:nerezová oceľ + plastové štetinky
Krajina pôvodu:Vyrobené v Číne
Materiál:Nerezová oceĺ
Dĺžka:21,5 cm
Počet v balení:4 ks
Ean: 8718819771098 Značka: Made Sustained Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek