Natures Aid Quercertin Formula alergie a histamín 90 kapsúl

Produkt Natures Aid Quercertin Formula alergie a histamín 90 kapsúl z kategórie voľne predajné lieky od výrobca Ostatní nájdete na LiekarenIna.sk za 25,6 €. Celý popis 25,6 € Overiť dostupnosť

Popis

Kvercetín je prírodná látka obsiahnutá najmä v červenej cibuli. Významne znižuje tvorbu histamínu a hladinu zápalového enzýmu COX2. Quercetin Formula má trojaký účinok: 
 - zníženie tvorby histamínu 
 - zmiernenie zápalu slizníc a pokožky
 - podpora funkcie nadobličiek
 
Histamín dráždi nervové zakončenia, čo spôsobuje prejavy ako svrbenie pokožky, začervenanie a kýchanie.
QUERCETIN Formula obsahuje aj ďalšie účinné prírodné látky na tlmenie a kontrolu alergických reakcií:
Vitamín C (ako Ester-C® - dostupný až 24 hodín) zlepšuje reakciu organizmu na histamín. Podporuje imunitný systém, odstraňuje únavu a vyčerpanosť.
MSM (metyl-sulfometán) blokuje prenikanie histamínu do citlivých tkanív, zabraňuje opuchu sliznice a tvorbe tekutín a hlienov.
Extrakt z kôry borovice blokuje uvoľňovanie histamínu a má protizápalový účinok.
Extrakt z koreňa sladkého drievka a vitamín B5 poskytujú potrebnú podporu pre nadobličky. Tie reagujú na hladinu histamínu v krvi uvoľňovaním kortizolu. Pri histamínovej intolerancii často dochádza k preťaženiu týchto žliaz, čo sa prejavuje zvýšenou únavou.
 
DÁVKOVANIE: Pri histamínovej intolerancii užívajte 2 x denne 2 kapsuly s jedlom. Preventívne užívajte 2 kapsuly denne s jedlom. Vhodný aj pre deti od 3 rokov. 
Neobsahuje žiadne farbivá ani príchute, laktózu, mlieko, kvasnice, glutén, pšenicu, orechy, sóju, škrob, cukor, soľ ani žiadne GMO. 
Certifikované ako vhodné pre vegetariánov a vegánov (VEGAN).
 

Vlastnosti produktu

EAN kód::5023652283091
Značka::Natures Aid
Ean: 5023652283091 Predajce: Lieky
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek