Natura House - ARGANOVÝ OLEJ BIO 100ML

Produkt Natura House - ARGANOVÝ OLEJ BIO 100ML z kategórie kozmetické výrobky od výrobca Natura House S.r.l. nájdete na LiekarenIna.sk za 34,42 €. Celý popis 34,42 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: NH - ARGANOVÝ OLEJ BIO je 100% čistý, organický argánový olej, lisovaný za studena, bez parfumov, farbív a konzervantov.

Tehotenstvo a dojčenie: Liek je možné používať v období gravidity a dojčenia v rámci uvedených indikácií.

Použitie:

ako pleťový olej:

  • aplikujte primerané množstvo oleja ( stačí pár kvapiek) jemnou masážou na očistenú pokožku tváre, krku a dekoltu až do úplného vstrebania. Tvár si masírujte krúživými pohybmi. Začnite uprostred čela, pokračujte na obe strany, potom od brady smerom k lícam až po uši. Olej môžete použiť ako náhradu za nočný krém alebo ako podklad pod denný krém.

ako vlasová maska:

  • olej naneste na končeky suchých alebo rozdvojených vlasov, nechajte pôsobiť približne 1 hodinu a potom vlasy umyte šampónom. Pri pravidelnom používaní vlasy získajú lesk, obnoví sa ich štruktúra a posilnia sa.

ako telový olej:

  • kvapnite niekoľko kvapiek oleja do kúpeľa , pokožka sa kúpeľom zjemní a bude zamatovo hebká
  • počas tehotenstva alebo pri redukčných diétach pravidelným natieraním pokožky zabraňuje vzniku strií
  • psoriáza - odstraňuje svrbenie a znižuje tvorbu šupiniek.

ako kúpeľ na posilnenie a výživu slabých a lámavých nechtov:

  • zmiešajte v rovnakom pomere argónový olej s citrónovou šťavou. Ponorte končeky prstov na 10 minút do tohto kúpeľa. Po kúpeli si ho vmasírujte do nechtov a nechtového lôžka.

Zloženie: Argania spinosa oil - 100% čistý, lisovaný za studena, organický

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 8000921210733 Značka: Natura House S.r.l. Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek