Magfit 20ks

Produkt Magfit 20ks z kategórie únava od výrobca Agetis Supplements Ltd, nájdete na LiekarenIna.sk za 8,75 €. Celý popis 8,75 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Magfit je výživový doplnok v podobe gélových vrecúšok s dobre vstrebateľnou formou horčíka napomáha k správnej činnosti svalov, k zníženiu únavy a vyčerpania a k udržaniu psychickej pohody s dostatkom energie. Bez obsahu cukru, gluténu (lepku) aj laktózy. Príchuť: mango a pomaranč. Je vhodný pri nedostatku horčíka zo stravy a v období nadmernej psychickej alebo fyzickej záťaže, vrátane tehotných a dojčiacich žien.

Nepoužívať: U detí do 6 rokov. Ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu!

Tehotenstvo a dojčenie: Magfit je vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy. Pred použitím je však potrebné poradiť sa s vašim lekárom alebo lekárnikom.

Použitie:

Dávkovanie: Deti od 6 rokov 1 vrecúško denne. Deti od 11 rokov a dospelí 2 vrecúška denne. Dodržujte doporučené dávkovanie! Výživové doplnky nie sú určené ako náhrada rozmanitej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu.

Zloženie: 125 mg horčíka (Mg) v dobre vstrebateľnej forme citrátu (815 mg)

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 5290931031166 Značka: Agetis Supplements Ltd, Predajce: Lieky24
61310
Produktov
2369
Kategórií
3413
Značiek