Mack's® Chrániče sluchu pre deti 25 dB Farba: Oranžová

Produkt Mack's® Chrániče sluchu pre deti 25 dB Farba: Oranžová z kategórie príslušenstvo pre bicie od výrobca Mack's nájdete na LiekarenIna.sk za 29,59 €. Celý popis 29,59 € Overiť dostupnosť

Popis

Zdvojnásobte ochranu sluchu detí od 2 rokov a starších pomocou chráničov sluchu značky Mack's. Balenie obsahuje mušľové chrániče a aj 5 párov štupľov do uší. Nízkoprofilové chrániče sluchu sú ultra ľahké, plne nastaviteľné a skladacie. Polstrované ušné klapky sú mimoriadne mäkké a poskytujú maximálne pohodlie.

Detské chrániče Mack's sú dostupné v ružovej, oranžovej a tyrkysovej farbe. 

Štuple do uší Mack's Slim Fit TM 5 párov zaručia celodenné pohodlie. Sú užšie ako bežné penové štuple a vďaka tomu vhodné pre deti.

Kombinovaná hodnota stlmenia (NRR) je 30 dB, ak sú nasadené chrániče a štuple zároveň. Samotné chrániče poskytujú stlmenie (NRR) 23 dB. Samotné špunty 29 dB.

Tieto chrániče pre deti sú vhodné na strieľanie, motorové preteky, hlasné podujatia a ohňostroje.

 

Pokyny na použitie

Chrániče sluchu

Použitie

  1. Zatiahnite za klapky smerom von a umiestnite chrániče na hlavičku tak, aby úplne zakrývali uši a zároveň tesne priliehali k hlave.
  2. Na každej strane rovnomerne nastavte výšku každej klapky a zároveň pridržujte čelenku na hlave, aby chrániče pohodlne sadli.

Pokiaľ nedôjde k viditeľnému zníženiu hluku, slúchadlá sú pravdepodobne nasadené nesprávne. Na dosiahnutie správnej funkčnosti zopakujte postup opísaný vyššie.

Varovanie: Zníženie hluku nepriaznivo ovplyvňuje všetko, čo narušuje tesnenia vankúšikov na ušiach. Nesprávne nasadenie zníži účinnosť a môže mať za následok stratu sluchu alebo zranenie.

Údržba a čistenie: Čistite slúchadlá pravidelne zvonku mydlom a vlažnou vodou. Neponárajte ich do vody. Neskladujte slúchadlá pri teplote nad 55 °C. Mali by ste pravidelne kontrolovať, či na chráničoch nie sú praskliny alebo či niektorá ich časť nevyzerá opotrebovane. V takom prípade je nutná výmena. Bežná životnosť vankúšikov je 6 mesiacov.

 

Štuple do uší

Použitie

  1. Čistými rukami zrolujte štupeľ do úzkeho valčeka.
  2. Opačnou rukou sa natiahnite ponad hlavu a pritiahnite si vonkajšie ucho, aby ste narovnali ušný kanál.
  3. Rýchlo vsuňte štupeľ do ušného kanála a vydržte, kým sa štupeľ neroztiahne do pohodlného, ​​zaisteného tvaru.
  4. Recyklujte po niekoľkých použitiach alebo kým sa na štupľoch nezačne akumulovať špina alebo ušný maz.

Varovanie: Nesprávne použitie môže znížiť účinnosť a môže mať za následok stratu sluchu alebo poškodenie. Štupeľ vysúvajte pomalým, točivým pohybom, aby sa tesnenie uvoľnilo postupne. Rýchle vysunutie môže poškodiť ušný bubienok. Držte mimo dosahu detí a domácich miláčikov. Tieto štuple do uší nie sú toxické, ale môžu zabrániť dýchaniu, ak sa dostanú do priedušnice, čo môže viesť k vážnemu zraneniu alebo smrti. Nesprávnym použitím sa zníži efektívnosť, čo môže mať za následok poškodenie sluchu. 

Materiál štupľov: polyuretánová pena

 

Poznámka:

Hodnota SNR (Signal to Noise Ratio) u tohto produktu je približná; k nameranej hodnote NRR (Noise Reduction Rating)  boli pripočítané 2 dB americkou štandardizačnou organizáciou (ANSI). Hodnoty boli prevedené z dôvodu zjednotenia. Viac o SNR a NRR sa dočítate tu.

 

Vlastnosti produktu

Farba:Oranžová
NRR:23 dB
Krajina pôvodu:chrániče – Čína, štuple – USA
Farba:Ružová
Farba:Tyrkysová
Farba:Oranžová
Značka:Mack's
SNR (Utlmenie):25 dB
Ean: 033732044325 Značka: Mack's Predajce: Earplugs
61101
Produktov
2373
Kategórií
3401
Značiek