LUNA ŽIHĽAVA VLASOVÝ ŠAMPÓN bylinný 1x430 ml

Zľava Novinka
Produkt LUNA ŽIHĽAVA VLASOVÝ ŠAMPÓN bylinný 1x430 ml z kategórie šampóny od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 2,29 €. Celý popis 2,29 € 2,3 € Overiť dostupnosť

Popis

Šampón českého výrobcu Alpa - Luna Žihľava - s prírodným extraktom zo žihľavy patrí medzi dlhoročné stálice na trhu. Niet divu. Žihľava ponúka veľké množstvo základných vitamínov a minerálov, ktoré môžu prospieť okrem iného aj zdraviu vlasov. Ak teda potrebujete dodať svojim vlasom zdravý lesk a príjemnú vôňu zelene, stavte na vlasový šampón Luna Žihľava.

Čo dokáže neslávne známa pŕhlivá rastlina urobiť s vlasmi?

Žihľava ponúka veľké množstvo základných vitamínov a minerálov, ktoré môžu prospieť zdraviu vlasov, vrátane vitamínov A, B, C, D a E, spolu s minerálmi, ako je kremík, horčík, draslík, vápnik, železo a mangán. Napriek tomu, že je žihľava klasifikovaná ako burina, silné aktívne látky (najmä spomínané vitamíny B, vitamín C a kremík) robia z extraktu z jej koreňa či listov hodnotnú kozmetickú prísadu. Hlavne vo vlasovej kozmetike.

Luna šampón žihľava aj vďaka extraktu zo žihľavy:

  • jemne čistí vlasy i pokožku, pričom jeho vyvážené pH nedráždi pokožku,
  • podporuje regeneráciu a výživu vlasových korienkov,
  • prospieva k pevnej štruktúre vlasov,
  • bojuje s unavenými vlasmi, dodáva zdravý vzhľad a pekný lesk,
  • prevoniava vlasy príjemnou vôňou s tónmi zelene,
  • odporúčame na bežné použitie.

Používajte šampón Luna Žihľava správne

Šampón naneste na celé dĺžky vlhkých vlasov i vlasovú pokožku. Jemne ho napeňte, nechajte pôsobiť 3-5 minút a potom dôkladne opláchnite vodou.

Ean: 11708 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek