LEROS DIABETAN sypaný 100g

Produkt LEROS DIABETAN sypaný 100g z kategórie bylinné čaje od výrobca LEROS, s r.o. nájdete na LiekarenIna.sk za 3,25 €. Celý popis 3,25 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: LEROS DIABETAN priaznivo ovplyvňuje zvýšenú hladinu cukru, pôsobí močopudne, antispeticky a mierne spazmolyticky. LEROS DIABETAN u diabetikov nahradzuje čierny čaj a je vhodný ako súčasť diéty.

Nepoužívajte: U detí do 12 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Čaj sa nesmie užívať počas celej dĺžky tehotenstva a dojčenia.

Dávkovanie: Čaj sa pije teplý 3x denne. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Spôsob prípravy: Približne 5g zmesi zalejeme 250ml (0,25l) vriacej vody a necháme v prikrytej nádobe vylúhovať 15 minút. Na prípravu čaju použite prevarenú vodu.

Zloženie: čučoriedka obyčajná - vňať, fazuľa - plod bez semien, fenikel obyčajný - plod, jastrabina lekárska - vňať, lopúch väčší - koreň, ostružina černicová - list, púpava lekárska - koreň s vňaťou, šalvia lekárska - vňať, sladkovka hladkoplodá - koreň, stavikrv vtáčí - vňať

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti produktu

Lieková forma:čajovina
Koľko dní Vám vydrží balenie:30
Ean: 8594740479001 Značka: LEROS, s r.o. Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek