laSaponaria Bieliaca zubná pasta WonderWhite - mäta a aktívne uhlie (75 ml)

Produkt laSaponaria Bieliaca zubná pasta WonderWhite - mäta a aktívne uhlie (75 ml) z kategórie zubné pasty od výrobca laSaponaria nájdete na LiekarenIna.sk za 4,73 €. Celý popis 4,73 € Overiť dostupnosť

Popis

Úžasnou sviežosťou prevaná ústa hneď tri druhy mäty piepornej a extrakt z aloe vera. Do receptúry pasty sa pridalo aj aktívne uhlie. Spoločne s oxidom kremičitým pomáha odstrániť nečistoty aj zubný povlak, zuby bieli a zbavuje zafarbenie od kávy, vína i čiernych čajov. Pasta má strednú abrazivitu (RDA 70 - 100) a neobsahuje fluorid. Ekologický pôvod a spracovanie surovín stráži certifikát Cosmetici Biologici a stočená je v tube z recyklovateľného bioplastu. Pasta je vhodná aj pre deti. Kvôli obsahu esenciálnych olejov ju ale odporúčame až pre deti staršie ako 2 roky.

Oxid kremičitý zohráva obrovskú úlohu pri mnohých telesných funkciách a má priamy vzťah s absorpciou minerálov. Má veľký podiel na tvorbe a tvrdosti zubnej skloviny a pomáha predchádzať zubnému kazu.

Aktívne čierne uhlie je kľúčovou zložkou pre žiarivý chrup a dôkladné odstránenie nečistôt a zubného povlaku. Vďaka svojim adsorpčným vlastnostiam na seba dokáže nadviazať veľké množstvo nečistôt. Je silným detoxikátorom už v malom množstve.

Extrakt z aloe vera pomáha odstraňovať z úst baktérie a má protizápalové účinky, zároveň účinne bojuje proti vzniku zubného kazu.

Extrakt z mäty piepornej má antibakteriálne a antiseptické účinky. Poznáte ho podľa sviežej, výraznej vône.

Vlastnosti produktu

Zloženie:Hydrogenated Starch Hydrolysát, Hydrated Silica, Glycerín, Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Carbon, Mentha Piperita Leaf Extract*, Mentha Piperita Oil*, Mentha Arvensis Herb Oil, Menta Viridis Leaf Oil, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Limonene**, Linalool**. *z ekologického poľnohospodárstva, **čisto prírodné výťažky
Obsah:75ml
Značka:laSaponaria
Ean: 8054615472839 Značka: laSaponaria Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek