Lansinoh organický upokojujúci sprej na hrádzu po pôrode 100ml

Zľava Novinka
Produkt Lansinoh organický upokojujúci sprej na hrádzu po pôrode 100ml z kategórie pre mamičky od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 20,03 €. Celý popis 20,03 € 20,35 € Overiť dostupnosť

Popis

Lansinoh Organický upokojujúci sprej na hrádzu po pôrode bol špeciálne vyvinutý na perineum pre lepšiu regeneráciu po pôrode. Poskytuje úľavu pre citlivú oblasť hrádze. Vhodný aj na uľavenie od nepríjemného pocitu pri hemoroidoch.
Šetrný k citlivej pokožke. Gynekologicky testovaný.

Pôrod je jedinečný zážitok, ktorý si však od budúcej mamičky vyžaduje aj maximálny fyzický výkon. To môže zanechať stopy na jej tele, pretože napríklad koža a tkanivo okolo hrádze sú počas pôrodu silne namáhané. Upokojujúca starostlivosť je teda po pôrode veľmi dôležitá. Organický upokojujúci sprej Lansinoh® poskytuje mamičkám úľavu od bolestí a pomáha im užiť si prvé dni s novorodencami.

V prípade ťažkostí počas šestonedelia, Organický upokojujúci sprej okamžite upokojí tkanivo perinea a biologické zložky zaistia chladivý a regeneračný účinok. Sprej bol klinicky a gynekologicky testovaný a bol špeciálne vyvinutý pre použitie na perineálnu oblasť. BIO regeneračný sprej je navyše vegánsky.

360° rozprašovač umožňuje jemnú a jednoduchú aplikáciu z akéhokoľvek uhla, a tak ľahko dosiahnuť každé postihnuté miesto.

Zloženie

Organický upokojujúci sprej okrem iného obsahuje:
Hamamel: zmierňuje opuchy, regeneruje namáhanú pokožku, bojuje proti baktériám, vhodný aj na hemoroidy.
Aloe vera: má liečivé vlastnosti, obsahuje vitamíny, antioxidanty, minerály a aminokyseliny.
Nechtík: vyhladzuje pokožku, stimuluje hojenie, má antioxidačnú ochranu.
Uhorkový extrakt: má chladivé účinky.
Pagaštan konský: zmierňuje opuchy a prekrvenia, vhodný aj na hemoroidy.
Levanduľový olej: má upokojujúce účinky na podráždenú pokožku.

a tiež voda, heptylglukozid, pentylénglykol, glycerín,  sorban draselný, čajovníkový olej, extrakt z ovsených jadier, extrakt z kvetov harmančeka, citrónová kyselina, mätový olej, benzylalkoholát, , Linalool, Limonen.

BIO regeneračný sprej je klimaticky neutrálny produkt. Na dosiahnutie klimatickej neutrality produktu sa zaznamenávajú emisie skleníkových plynov, znižuje sa vplyv na životné prostredie a podporuje sa certifikovaný environmentálny projekt, ktorý rozumne zabraňuje emisiám skleníkových plynov.

Ean: 2416203 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek