LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS Shaka ultraľahký sprej na tvár a telo SPF50+, 200ml

Produkt LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS Shaka ultraľahký sprej na tvár a telo SPF50+, 200ml z kategórie opaľovacie krémy na tvár od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 28 €. Celý popis 28 € Overiť dostupnosť

Popis

Vysoká ochrana. Ultraodolný. Nezanecháva biele stopy.
Širokospektrálna ochrana vytvára štít proti lúčom UVA a UVB žiarenia a pomáha zabrániť poškodeniu spôsobenému v dôsledku infračerveného žiarenia A a znečistenia.
Testované pod dermatologickou kontrolou na citlivej a reaktívnej pleti. Testované pod oftalmologickou kontrolou na citlivých očiach a očnom okolí. Testované na nositeľoch kontaktných šošoviek. Testované na alergie.

Účinnosť prípravku:
ANTHELIOS je priekopníkom na trhu s opaľovacími prípravkami. Širokospektrálna, veľmi vysoká ochrana radu je výsledkom viac než 25 rokov pokročilého klinického výskumu opaľovacích prípravkov a pokožky citlivej na slnko. Prípravok bol testovaný v extrémnych podmienkach, aby uspokojil všetky vaše potreby ochrany:

  • 80 minút pod vodou (4×20 min.)
  • 2 hodiny v podmienkach Hamman

Výhody:

  • veľmi ľahká textúra
  • nezanecháva mastnú pokožku
  • nezanecháva bielu pokožku

Spôsob použitia:
Ultrafluidná. Nelepivá. Nezanecháva biele stopy.
Aplikujte bezprostredne pred slnečnou expozíciou. Na udržanie ochrany aplikujte opakovane produkt v dostatočnom množstve, najmä pri potení, kúpaní alebo sušení uterákom. Iba na vonkajšie použitie.

Ean: 2425444 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek