Kolagén Komplex Malina vrecúška 30x12g

Zľava Novinka
Produkt Kolagén Komplex Malina vrecúška 30x12g z kategórie pokožka od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 30,78 €. Celý popis 30,78 € 31,17 € Overiť dostupnosť

Popis

Kolagén drinky obsahujú hydrolyzovaný kolagén, tzv. kolagénové peptidy, kyselinu hyalurónovú, vitamíny C, E a vitamíny skupiny B. Ďalej obsahuje minerálne látky, zinok, horčík a vlákninu inulín.

Kolagén komplex s kyselinou hyalurónovou pre nechty, vlasy a pokožku. Produkt obsahuje 30 vrecúšok s hmotnosťou 1 vrecúška 12 gramov. Kolagén zlepšuje elasticitu a pevnosť pokožky, vyhladzuje vrásky. Produkt obsahuje patentovanú formu kolagénu PEPTAN®.

Ako sa užíva Kolagén Komplex Malina

1-krát denne jedno vrecúško vysypať do 200 ml vody, dobre premiešať a vypiť.

Upozornenie

Nevhodné pre deti do 3 rokov, pre tehotné a dojčiace ženy. Doporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uskladňuite mimo dosahu malých detí. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na jednotlivé zložky prípravku. Prípravok chráňte pred vlhkom a priamym slnečným žiarením. Skladujte pri teplote 15 - 25°C. Dátum výroby a minimálna trvanlivosť do: vyznačené na spodnej strane obalu.

Ean: 2418033 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek