Kelen Chloraethyl sprej 100ml

Produkt Kelen Chloraethyl sprej 100ml z kategórie bolesť kĺbov od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 9,49 €. Celý popis 9,49 € Overiť dostupnosť

Popis

Zdravotnícka pomôcka - lokálne anestetikum - sprej na báze 100% chloraethylu.
Používa sa na lokálnu anestéziu podchladením (zmrazením) k znecitliveniu kože napr. pred podaním injekcií, v chirurgii, dermatológii (abscesy, cudzích častíc), svalové kŕče, rezavé dráždenie šliach (tenisový lakeť). Je možné ho použiť aj pri športových poraneniach na zníženie bolesti.

Ako sa aplikuje sprej Kelen Chloraethyl

Sprej sa aplikuje na postihnuté miesto približne zo vzdialenosti 10-20 cm, kým sa nevytvorí na pokožke biely snehový povlak. Následne sa už aplikácia nepredlžuje, pretože by mohlo dôjsť k omrznutiu pokožky! Účinok trvá podľa umiestnenia aplikácie a jej dĺžky len krátko.

Upozornenie

Neodporúča sa používať u detí do 6 rokov. Neaplikujte prípravok v krátkej vzdialenosti od citlivých miest a otvorených rán a zabráňte vdychovaniu! Pri aplikácii chladu na pokožku sa odporúča priľahlé časti kože chrániť tenkou vrstvou vazelíny alebo látkou. Proces rozmrazovania môže byť mierne bolestivý a zmrazenie dotyčného miesta môže znížiť lokálnu odolnosť voči infekcii a spomaliť hojenie. Nádoba je pod tlakom. Chráňte pred teplom. Skladujte pri 10-25°C.

Ean: 2416690 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek