Jamieson Vitamín B12 250mg 100 tbl

Zľava Novinka
Produkt Jamieson Vitamín B12 250mg 100 tbl z kategórie prevencia od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 9,21 €. Celý popis 9,21 € 9,72 € Overiť dostupnosť

Popis

Výživový doplnok

Vitamín B12 prispieva k správnej látkovej premene, ktorá je dôležitá pre tvorbu energie, k správnej činnosti nervového a imunitného systému, k správnej látkovej premene homocysteínu, k odstráneniu stavov únavy a vyčerpania. Vitamín B12 zohráva úlohu v procese delenia buniek a krvotvorby.

Ako sa prejavuje nedostatok vitamínu B?

Nedostatočná hladina vitamínu B spôsobuje zhoršený metabolizmus, a teda telo nedokáže dostatočne tvoriť energiu. Tento stav sa najčastejšie prejavuje nasledovnými príznakmi:

  • chudokrvnosť – najčastejší prejav, ktorý signalizuje predovšetkým nedostatok vitamínov B6 a B12,
  • nadmerná únava, celková slabosť organizmu či bolesti hlavy,
  • zlá nálada alebo dokonca depresie, zhoršená koncentrácia, poškodenie nervov
  • žalúdočná nevoľnosť.

Dávkovanie Jamieson Vitamín B12 250mg

Dospelí: 1 tableta denne s jedlom.

Zloženie Jamieson Vitamín B12 250mg

Každá tableta obsahuje:

Vitamín B12 (metylkobalamín) ... 250 μg

10 000 % referenčnej výživovej hodnoty

Ďalej obsahuje: celulóza (zvlhčovadlo), fosforečnan vápenatý (protihrudkujúca látka), rastlinný stearan horečnatý (povlaková látka), oxid kremičitý (protihrudkovacia látka), maltodextrín (objemové činidlo), arabská guma (nosič), rastlinná šťava (farbivo), kyselina citrónová (regulátor kyslosti).

Upozornenie

Nevhodné pre deti. Tehotné a dojčiace ženy by sa mali o užívaní prípravku poradiť s lekárom. Uchovávajte pri teplote 15 °C – 25 °C, mimo dosah malých detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Farba tabliet môže varírovať, čo je normálne v dôsledku použitia prírodných ingrediencií.

Ean: 2413643 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek