Institut Esthederm Paris Esthederm E.V.E. sérum pre hĺbkovú regeneráciu buniek 30 ml

Produkt Institut Esthederm Paris Esthederm E.V.E. sérum pre hĺbkovú regeneráciu buniek 30 ml z kategórie prípravky na vrásky a starnúcu pleť od výrobca Institut Esthederm Paris nájdete na LiekarenIna.sk za 114,65 €. Celý popis 114,65 € Overiť dostupnosť

Popis

Sérum pre hĺbkovú regeneráciu buniek s omladzujúcim účinkom. Sérum pomáha pokožke prirodzene sa regenerovať a prinavrátiť vlastnú originálnu kvalitu pleti. Prípravok Institut Esthederm E.V.E. je tou správnou voľbou v boji proti starnutiu pleti. Hlavnými účinkami starostlivosti E.V.E. sérum je optimalizácia základných funkcií buniek: respirácia, delenie, rast, vlastná ochrana, komunikácia. Výsledkom je odvrátený proces starnutia, samoregenerácia pleti. Pleť je prirodzene obnovovaná, získava späť svoju textúru a je viac rozjasnená. Pleť je bezprostredne a udržateľne omladená.

Vlastnosti:

  • obnovuje mladistvý a žiarivý vzhľad
  • regeneruje pleť a predchádza jej podráždeniu
  • obnovuje pružnosť pleti
  • redukuje jemné linky a vrásky

Typ pleti:

pre všetky typy pleti, vrásky a zrelá pleť

Použitie:

Nanášajte večer ľahkými tiahlymi pohybmi na tvár, krk a oblasť dekoltu. 1 až 2 pumpičky sú dostatočné. Na základe stavu pleti aplikujte samostatne alebo spoločne s univerzálnou starostlivosťou alebo špecifickými produktmi odporúčané vašou kozmetičkou.

Vlastnosti produktu

EAN kód::3461020011563
Značka::Institut Esthederm Paris
Ean: 3461020011563 Značka: Institut Esthederm Paris Predajce: Lieky

Porovnání cen

61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek