INDULONA ORIGINAL Tekuté mydlo 300ml

Produkt INDULONA ORIGINAL Tekuté mydlo 300ml z kategórie suchá pokožka od výrobca Sarantis Slovakia s.r.o. nájdete na LiekarenIna.sk za 3,58 €. Celý popis 3,58 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: INDULONA ORIGINAL Tekuté mydlo s bavlnou a panthenolom bolo špeciálne vyvinuté tak, aby poskytovalo účinné čistenie a jemnú starostlivosť pokožke rúk. Zloženie obohatené o hydratačné zložky zanecháva po umytí pokožku rúk jemnú a vláčnu. Vhodné na každodenné použitie, pre celú rodinu. Pre všetky typy pokožky. Dermatologicky testované. S 97% biologicky odbúrateľných zložiek.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Naneste na vlhké ruky, umývajte ich minimálne 40 sekúnd, potom opláchnite. Nezabudnite na vrchnú časť rúk, oblasť medzi prstami a nechty. Zabráňte kontaktu s očami. Iba na vonkajšie použitie.

Zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Glycerin, Citric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Disodium EDTA, Glyceryl Oleate, Gossypium Hirsutum Extract, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Panthenol, Parfum, Sodium Sulfate, Styrene/Acrylates Copolymer, Tocopherol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Citronellol, Linalool.
 
Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 5201314146162 Značka: Sarantis Slovakia s.r.o. Predajce: Lieky24
61310
Produktov
2369
Kategórií
3413
Značiek