Incognito Hydratačné repelentné telové mlieko 100ml

Produkt Incognito Hydratačné repelentné telové mlieko 100ml z kategórie telové krémy od výrobca Incognito nájdete na LiekarenIna.sk za 17,93 €. Celý popis 17,93 € Overiť dostupnosť

Popis

Zriedkavá javská citronella sa vyskytuje iba na jednom mieste na zemeguli, preto je málo pravdepodobné, že by sa hmyz kdekoľvek na svete s ňou dostal do styku a bol na nej rezistentný. Klinicky testované zloženie repelentu proti hmyzu, ktoré poskytuje 100% ochranu proti komárom prenášajúcim Aedes aegypti - Zika a Dengue po dobu 4,5 hodiny a dobrú ochranu po dobu až 7 hodín. Incognito ocenené výrobky neobsahujú DEET ani iné škodlivé pesticídy.

100% prírodnou účinnou látkou je PMD na rastlinnej báze. PMD je schválená NHS, WHO a Public Health England a je odporúčaná pre vysoko rizikové oblasti na ochranu pred chorobami prenášanými komármi. Prípravok incognito® bol nezávisle klinicky testovaný a je vyrobený vo Veľkej Británii, aby bola zaistená najvyššia kvalita.

Zložky vnútri tohto výrobku, ktoré majú certifikát Soil Association COSMOS Natural, boli prísne testovanéneobsahujú žiadne geneticky modifikované látky a nikdy nie sú testované na zvieratách. Štandard COSMOS Natural tiež zaisťuje, že škodlivé účinky na životné prostredie aj produkcia odpadu sú minimalizované. Navyše je 100% recyklovateľný. Tuba je vyrobená z plastu z cukrovej trstiny, ktorá má pozitívnu uhlíkovú stopu a je recyklovateľná!

 

Použitie

PRED POUŽITÍM DOBRE PRETREPEJTE. V prípade potreby vmasírujte do pokožky. Vyhnite sa kontaktu s očami a inými citlivými oblasťami. V prípade kontaktu s citlivými miestami, dôkladne vypláchnite vodou. Na použitie u dojčiat aplikujte na odev a/alebo šetrne na odhalenú pokožku, napr. na zátylok/pulzné body, a jemne poklepávajte pokožku od veku +6 mesiacov.

Vlastnosti produktu

Zloženie:Aqua, menthanediol (plant based PMD), glyceryl citrate/lactate/linoleate/oleate, citronellol, Succinoglycan, Xanthan Gum, polyglyceryl-3 caprate, polyglyceryl-4 cocoate, glyceryl caprylate, cinnamomum camphora leaf oaf , Tocopherol (vitamín E), Aloe barbadensis Leaf Juice Powder* (Aloe) linalool, limonene.
Obsah:100ml
Značka:Incognito
Ean: 5060164450276 Značka: Incognito Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek