Hyalone viskoelastický intraartikulárny roztok s kys. hyalurónovou (1,5 %) 1x4 ml

Zľava Novinka
Produkt Hyalone viskoelastický intraartikulárny roztok s kys. hyalurónovou (1,5 %) 1x4 ml z kategórie svaly, kosti a kĺby od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 93,03 €. Celý popis 93,03 € 98,46 € Overiť dostupnosť

Popis

Pri traumatických a degeneratívnych ochoreniach kĺbov vykazuje synoviálna tekutina nedostatočné množstvo kyseliny hyalurónovej a pokles viskozity, výsledkom je zhoršená funkcia kĺbu so symptómami bolesti.
Obsiahle údaje odbornej literatúry ukazujú, že intraartikulárnym podávaním kyseliny hyalurónovej je možné obnoviť viskoelastické vlastnosti synoviálnej tekutiny, zmierniť bolesť a zlepšiť pohyblivosť kĺbu.

Použitie:

Zdravotnícka pomôcka sa používa ako náhrada synoviálnej tekutiny kolenného a bedrového kĺbu, pre pacientov postihnutých artrózou alebo inou degeneratívne alebo mechanicky vyvolanou artropatiou, ktorá spôsobuje zmenu účinnosti synoviálnej tekutiny, bez prejavov aktívnej synovitídy. Injekcia aplikujte použitím vhodnej sterilnej ihly (napr. 18 alebo 20 G) do postihnutého kĺbu.

Ean: 2217046 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek