HiPP 2 Bio Combiotik tekutá následná mliečna dojčenská výživa 6m+, 200ml

Produkt HiPP 2 Bio Combiotik tekutá následná mliečna dojčenská výživa 6m+, 200ml z kategórie dojčenské mlieka 2 od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 3,49 €. Celý popis 3,49 € Overiť dostupnosť

Popis

HiPP 2 Bio Combiotik tekutá následná mliečna dojčenská výživa 6m+, 200ml

HiPP 2 BIO Combiotik® je následná mliečna dojčenská výživa v tekutej forme, ktorú je možné ihneď podávať z fľaštičky bez nutnosti ohrievania. Má vyvážené zloženie inšpirované materským mliekom. Určená pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca.

Inšpirované materským mliekom: Obsahuje z cukrov len laktózu: Vaše dieťa môžete kŕmiť tak často a toľko, koľko potrebuje (rovnako ako materské mlieko)

Má vyvážené zloženie, optimalizované podľa veku dieťaťa. S lahodnou smotanou, ktorá chutí.

PRAEBIOTIK®: GOS (galaktooligosacharidy) z BIO laktózy

Vitamíny C, D: Podporujú správnu funkciu imunitného systému.
Železo: Prispieva k normálnemu rozvoju kognitívnych schopností.

Omega-3 ALA (kyselina alfa-linolénová): Dôležité pre rozvoj mozgu a nervových buniek, a tým pre zdravý rast vášho dieťaťa

DHA (kyselina dokozahexaénová): Pri dennom príjme 100mg prispieva k normálnemu vývoju zraku dojčiat

V tej najvyššej BIO kvalite: Štandardy vysoko prevyšujúce legislatívne požiadavky EÚ na BIO

Možné ihneď podávať: Pred použitím stačí fľaštičku pretrepať. Nie je nutné ohrievať, je možné podávať ihneď. Neohriate mlieko uchovajte v uzatvorenej fľaštičke v chladničke a spotrebujte do 24 hodín po otvorení.

V praktickej a znovu uzatvárateľnej fľaštičke. Dieťa z nej môže priamo piť: Na fľaštičku pasujú štandardné veľkosti mliečnych cumlíkov.

Vhodné aj na cesty a prechádzky, pre aktívne mamičky. Jednoduchú prípravu ocení aj otecko alebo babičky pri strážení.

Upozornenie:

Dojčenie predstavuje najlepší spôsob výživy dojčiat. Výrobok je vhodný len pre dojčatá staršie ako šesť mesiacov, len ako súčasť pestrej stravy a nemožno ho používať ako náhradu za materské mlieko počas prvých šiestich mesiacov života. Rozhodnutie začať doplnkovú výživu by sa malo urobiť len na radu odborníka na základe špecifických potrieb súvisiacich s rastom a vývojom každého dojčaťa.

Ean: 2411912 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek