GC MI Paste Plus Strawberry remineralizačný ochranný krém pre citlivé zuby s fluoridom pre profesionálne použitie 35 ml GC MI Paste Plus Strawberry remineralizačný ochranný krém pre citlivé zuby s fluoridom pre profesionálne použitie 35 ml GC MI Paste Plu

Produkt GC MI Paste Plus Strawberry remineralizačný ochranný krém pre citlivé zuby s fluoridom pre profesionálne použitie 35 ml GC MI Paste Plus Strawberry remineralizačný ochranný krém pre citlivé zuby s fluoridom pre profesionálne použitie 35 ml GC MI Paste Plu z kategórie zubné kefky od výrobca GC MI nájdete na LiekarenIna.sk za 24,99 €. Celý popis 24,99 € Overiť dostupnosť

Popis

Zubný krém svojím špecifickým zložením sa dokáže naviazať k biofilmu na povrchu zubnej skloviny a mäkkým tkanivám, kde uvoľňujú fosfát, vápnik a fluoridy. Dopomáha k remineralizácii.

Použitie:

  • Pred a po ordinačnom bielení zubov
  • Po odstránení zubného kameňa (ultrazvukom, nástrojom) a následnom vyhladení koreňa
  • Po profesionálnom čistení zubov
  • Po aplikácii Fluoridačnej pasty / gélu
  • Počas ortodontickej liečby
  • Vhodné pre tehotné
  • Neutralizuje kyseliny z povlaku


Upozornenie: Kazeín fosfopeptid je získavaný z mliečneho kazeínu. Nie je preto vhodný pre pacientov s alergiou na mliečne proteíny a benzoátové prípravky.

Domáce aplikácie:
Naneste veľkosť hrášku na dolný horný oblúk a rovnako tak na dolný oblúk pomocou tampónu alebo jednozväzkovej solo kefky (prípadne čistým prstom). Môžete nanášať aj do medzizubných priestorov pomocou medzizubnej kefky.
Ponechajte pôsobiť minimálne po dobe 3 minút a potom jazykom rozotrite krém po celých ústach a opäť počkajte 1-2 minúty.
Po aplikácii nevyplachujte ústa, 30 minút nejedzte a nepite.

Vlastnosti produktu

EAN ::2800011987264
Značka ::GC MI
Ean: 2800011987264 Značka: GC MI Predajce: Lieky
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek